05

Lopend en binnenkort

News

 • *** Feestweekend BOZAR BOOKSHOP ***

  Doe je kerstinkopen op 10 en 11 december en spring binnen bij de BOZAR BOOKSHOP by Walther König! Je vindt er de beste boeken over kunst, architectuur, fotografie en filosofie, maar ook betaalbaar design, speelgoed en heerlijke hebbedingen. Tijdens het feestweekend krijg je bovendien een leuke verrassing mee naar huis bovenop een aankoop van minimum € 20. De BOOKSHOP zal op zaterdag 10 december uitzonderlijk open zijn tot 21:00.

  — gepubliceerd op
 • (c) Beata Szparagowska

  Rondleidingen in gebarentaal

  BOZAR biedt rondleidingen in gebarentaal aan voor doven en slechthorenden. Uniek is dat je onze tentoonstellingen ontdekt in het bijzijn van gidsen die zelf ook doof zijn. Zij geven graag uitleg bij je bezoek in VGT (Vlaamse gebarentaal), LSFB (Langue des signes de Belgique francophone) en ISL (International Sign Language).

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • ‘Facing the Future. Art in Europe 1945-68’ nu bij ZKM

  Deze zomer kreeg je de kans om de tentoonstelling Facing the Future. Art in Europa 1945-68 te bezoeken in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. Deze expo is van oktober tot 29 januari 2017 te zien in het Zentrum für Kunst und Medientechnologie (ZKM) in Karlsruhe onder de noemer Art in Europe 1945–1968. The Continent that the EU does not know.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • David Martin & Karen Torosyan, lacuisineaquatremains.blogs.lalibre.be

  Onze BOZAR BRASSERIE krijgt een Michelinster

  Karen Torosyan, chef-kok van onze BOZAR BRASSERIE, wordt alweer in de bloemetjes gezet.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • New Opening: BOZAR BOOKSHOP by Walther König

  De nieuwe BOZAR BOOKSHOP opent de deuren! Ontdek er alle tentoonstellingscatalogi van BOZAR, maar ook een uitgelezen selectie van internationale boeken over kunst, architectuur, fotografie en design, en designobjecten, kinderboeken en speelgoed.

  lees meer
  — gepubliceerd op