26

Lopend en binnenkort

News

 • © Caroline Lessire

  Experience BOZAR the ultimate way

  Twee minuten en een beetje geluk… meer heb je niet nodig om de ultieme BOZAR-beleving te winnen. Maak tijdens je volgende bezoek een foto en zet hem op Instagram met de hashtag #mybozarexperience. Onze jury pikt er het mooiste meesterwerk uit … En wie weet, misschien word jij wel de gelukkige winnaar van een verwenpakket voor twee, om samen met je lief (of eender wie, eigenlijk) heerlijke momenten te beleven bij BOZAR!

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Het Afropolitan Festival, alsof je er zelf bij was, #afropolitan2017

  Volg op je scherm tien fascinerende evenementen van het Afropolitan Festival rond de afropolitaanse cultuur, filosofie en maatschappelijke problemen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Caroline Lessire

  visit.brussels Awards

  Til Picasso.Sculptures, BOZAR Electronic Arts Festival, United Music of Brussels, De Brusselse Dagen en de BOZAR BRASSERIE op de troon die ze verdienen en stem mee op visit.brussels.awards.be.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • STARTS PRIZE’17

  Ars Electronica, BOZAR en Waag Society lanceren de STARTS PRIZE op vraag van de Europese Commissie. Deze wedstrijd bekroont initiatieven die met succes bruggen bouwen tussen kunst, wetenschap en technologie, als antwoord op de veranderingen in de Europese samenleving.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Oproep voor kandidaturen Trauma & Revival residency-programma's

  Trauma & Revival is een project dat wordt mede gefinancierd door het Creatief Europa-programma van de Europese Unie (2015-2018). Het wil aanzetten tot reflectie over de Oost-West-culturele banden sinds de Tweede Wereldoorlog door werken te tonen van kunstenaars en intellectuelen van zowel de voormalige Sovjet-Unie als uit Oost- en West-Europa.

  lees meer
  — gepubliceerd op