28

Lopend en binnenkort

News

 • © Johan Van Steen

  BOZAR herdenkt de aanslagen van 22 maart 2016

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Haal alles uit de lente met de nieuwe lentepas

  Voor maar 30 euro bezoek je de tentoonstellingen Pol Bury. Time in Motion, Yves Klein. Theatre of the Void, Malta. Land of Sea én BelgianArtPrize2017 wanneer je maar wil, tot 4 juni 2017. Interesse?

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • BOZAR Electronic Arts Festiva (BEAF)l, Picasso. Sculptures en BOZAR BRASSERIE zijn genomineerd voor de visit.brussels Awards 2017

  Drie projecten van BOZAR maken kans op een visit.brussels Award 2017, elk in hun respectieve categorie: het BOZAR Electronic Arts Festival (BEAF) in de categorie Evening Experience 2016, de tentoonstelling Picasso. Sculptures in de categorie Most Noted Exhibition 2016 en de BOZAR BRASSERIE voor de prijs van Best Gastronomic Concept 2016.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Caroline Lessire

  Experience BOZAR the ultimate way

  Twee minuten en een beetje geluk… meer heb je niet nodig om de ultieme BOZAR-beleving te winnen. Maak tijdens je volgende bezoek een foto en zet hem op Instagram met de hashtag #mybozarexperience. Onze jury pikt er het mooiste meesterwerk uit … En wie weet, misschien word jij wel de gelukkige winnaar van een verwenpakket voor twee, om samen met je lief (of eender wie, eigenlijk) heerlijke momenten te beleven bij BOZAR!

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Het Afropolitan Festival, alsof je er zelf bij was, #afropolitan2017

  Volg op je scherm tien fascinerende evenementen van het Afropolitan Festival rond de afropolitaanse cultuur, filosofie en maatschappelijke problemen.

  lees meer
  — gepubliceerd op