26

Lopend en binnenkort

News

 • Bij BOZAR heb jij ook een stem

  Help ons bij de ontwikkeling van een mobiele applicatie door simpelweg je mening te geven in onderstaande enquête en wie weet win je wel een van de tien BOZAR GIFT cadeaubonnen* t.w.v. 30 euro!

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Dida Zende

  Sweating for Europe bij BOZAR

  Op woensdag 26 en donderdag 27 april parkeert de Duitse kunstenaar Dida Zende zijn FIREFIT sauna voor het Paleis voor Schone Kunsten.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Otobong Nkanga wint de BelgianArtPrize 2017

  De belangrijkste onderscheiding voor hedendaagse kunst in België sinds 1950 gaat dit jaar naar Otobong Nkanga. Ze wist de internationale jury te overtuigen met haar delicaat werk rond transformatieprocessen, een reflectie op de veranderingen die de maatschappij doormaakt. Naast de BelgianArtPrize in Brussel is het werk van Otobong Nkanga momenteel ook te zien tijdens Contour in Mechelen en Documenta 14 in Kassel en Athene. 

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • @____fem___

  Ontdek de winnaar van onze Instagram-wedstrijd #mybozarexperience!

  De foto die de jury heeft kunnen bekoren werd genomen door Femke van Grootel! Zij wint twee lentepassen, één lunch voor twee in de fameuze BOZAR BRASSERIE, twee coupes champagne bij BOZAR CAFÉ VICTOR en een catalogus van een expo naar keuze.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Art Brussels: Free Shuttle Service available from 20 to 23 April

  Voor de bezoekers voorziet visit.brussels van 20 tot 23 april een gratis minibusverbinding tussen de belangrijkste beurzen en tentoonstellingen.

  lees meer
  — gepubliceerd op