29

Via het internationale project Cantania, laat BOZAR leerkrachten en leerlingen proeven van de inspirerende kracht van zingen.

Ben je leerkracht lager onderwijs en op zoek naar een project dat de creativiteit, de concentratie, het langetermijngeheugen en de samenwerkingszin van kinderen aanscherpt?Schrijf je dan in voor de 4e editie van Cantania en neem deel aan de vormingssessies in het Paleis voor Schone Kunsten. Vier dagen lang oefen je vocale technieken toegespitst op ademhaling, plaatsing van de stem en klankkleur en krijg je tips en tricks mee van ervaren zangpedagogen.

Ondertussen ga je in de klas aan de slag met een muziekstuk dat de Belgische componist Jan Van Outryve speciaal schreef voor Cantania op basis van een verhaal van Haryanti Frateur . Met poëtische en zintuiglijke muziek weet hij het wonderlijke verhaal te verklanken van een meisje dat op zoek gaat naar haar wortels en haar identiteit.

Op zaterdag 5 mei 2018 komen alle leerlingen en leerkrachten van Brussel samen in de grote Henry Le Bœufzaal van BOZAR voor het feestelijk slotconcert onder begeleiding van het Nationaal Orkest van België. Doe mee en schrijf je nu in!

Brusselse leerkrachten lager onderwijs (3e – 6e leerjaar)
Prijs:
- € 170 deelnameprijs voor één klas
- € 30 per extra leerkracht die deelneemt aan de vormingen.

Gelieve het inschrijvingsformulier in te vullen vóor 23 juni 2017. U vindt het terug via volgende link : https://goo.gl/forms/ymSY5UgrgXmHSu5F3
 

Cantania is een coproductie met het Nationaal Orkest van België (NOB) en maakt deel uit van Singing Brussels, een klinkend initiatief dat heel Brussel aan het zingen wil krijgen en houden.