20

1 - Ontdek hiphop met je familie tijdens de interactieve rondleiding

Bezoekers kunnen de tentoonstelling YO. Brussels Hip-Hop Generations met het hele gezin bezoeken tijdens de interactieve rondleiding. Deze formule richt zich op interactie tussen de generaties, tot groot plezier van kinderen en volwassenen.

Op woensdag 5 juli, 12 juli, 23 augustus en 30 augustus van 14:30 tot 16:00.
Tarief : 6 € (volwassenen en kinderen)

2 - Koel af in ons buitenzwembad

Een zomer lang kan je op het Baron Hortapleintje naast BOZAR terecht voor een pop-up zomerbar met zwembad. Brussel heeft deze zomer eindelijk weer een openluchtzwembad, in het hart van de stad!

Van dinsdag tot zondag, van 14:00 tot 20:00 (vrije toegang), met Pool is Cool.

3 - Leer je kinderen skateboarden

BOZAR bouwt een ramp en de skaters-animatoren van vzw SKATEBOARDERS, die je van april tot september op het Ursulinenplein vindt, zakken af naar het Paleis om je de tricks of the trade te leren. De initiaties zijn helemaal gratis, en skateboards en beschermende kledij zijn ter plaatse beschikbaar.

Van 1 juli tot 17 september, op zaterdag van 15:00 tot 17:30 (vrije toegang).

4 - Doe mee aan de Family Day Hip-Hop

Kom met kinderen, ouders, nichtjes of neefjes naar de Family Day van BOZAR en geniet van een goed gevulde dag vol cultuur en creativiteit.

Zaterdag 16 september van 10:00 tot 17:00
Tarief : € 6 (kinderen en begeleiders)

5 - Schrijf je kinderen en tieners in voor zomerstages en geniet van je eigen vrije tijd

Het CBAI, de JAP, BOZAR en andere Brusselse verenigingen bieden stages aan in het kader van de tentoonstelling YO. Brussels Hip-Hop Generations waar kinderen en jongeren op een leuke manier de hiphopkneepjes kunnen aanleren. Ze maken op een interactieve manier kennis met de muziek, dans of beeldende kunst uit de rijke hiphopcultuur!

Van 6 tot 25 jaar.


 • EFFE 2017: 6 opmerkelijke festivals ontvangen award in BOZAR

  BOZAR kreeg op maandag 18 september de beste Europese cultuurfestivals over de vloer.  EFFE – Europe for Festivals, Festivals for Europe – is het keurmerk van de  European Festivals Association dat wordt gegeven aan de meest opwindende kunstenfestivals van Europa.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Vandaag zakten de jonge beloften van RSC Anderlecht af naar BOZAR.

  Het Brusselse U21 team bezocht er de tentoonstelling YO. Brussels Hip-Hop Generations, over 35 jaar hiphop in de hoofdstad, die nu zondag de deuren sluit.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Ontdek het worldseizoen ’17-’18!

  — gepubliceerd op