20

Vandaag bij BOZAR

News

 • © Yiqiao Wang

  Connecting Capitals. Open oproep

  “Connecting Capitals: de Intersectionaliteit** van Amerikaans/Belgisch Dovenerfgoed en Wereldburgerschap” tilt het project “Next Generation, Please!” naar een trans-Atlantisch niveau in een tijd waarin de grote uitdagingen voor de wereld, in het bijzonder met betrekking tot de democratie, echt de hele wereld betreffen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Caroline Lessire

  Stem voor BOZAR NIGHT!

  Nog enkele nachtjes slapen en de volgende BOZAR NIGHT staat alweer voor de deur (aanstaande vrijdag 10 november), dé gelegenheid bij uitstek om tentoonstellingen te bezoeken op het ritme van elektronische muziek. In de aanloop naar het evenement werd BOZAR NIGHT genomineerd voor een Red Bull Elektropedia Award in de categorie “Best (Really Big) Party”.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Vroegboekactie

  Geniet van een stevige korting op onze voorjaarstentoonstellingen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • De Grote Zaal Henry Le Boeuf wordt flexibeler en gezelliger dankzij nieuwe mobiele stoelen

  Het Paleis voor Schone Kunsten herschikt de parterre van de Grote Zaal Henry Le Boeuf door de huidige stoelen te vervangen door mobiele exemplaren.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Adoration des bergers MRBAB

  BOZAR LAB: Open call #1 – De kracht van beelden

  In de periode 2018-2020 presenteert het Paleis voor Schone Kunsten een stadsbreed project rond het werk van enkele Vlaamse Meesters zoals Theodoor van Loon, Bernard van Orley en de Vlaamse Primitieven.

  lees meer
  — gepubliceerd op