12

Volg POWER & CARE via webstreaming

Power & Care is een dialoog van Mind and Life tussen vooraanstaande experts en Zijne Heiligheid de Dalai Lama.

Op welke manier kunnen beide primaire krachten – power en care – op een bewuste en vruchtbare manier verbonden worden, zodat zij samen kunnen leiden tot projecten en handelingen, voor het welzijn van alle levende wizens en ons milieu? 

Mind & Life Europe heeft een programma opgesteld dat op een alles omvattende manier de aard van deze beide fundamentele krachten onderzoekt evenals hun uitdrukking en wisselwerking. Omdat ze aanwezig zijn zowel op het gebied van de natuur als van de samenleving, zullen in de Dialoog de zienswijzen aan bod komen van natuurwetenschappen, antropologie, psychologie, politiek, economie en de
beschouwende tradities van over de hele wereld.
Mind & Life Europe hoopt dat deze conferentie een belangrijke katalysator zal zijn voor het formuleren van nieuwe ideeën voor onderzoek en voor het bedenken van maatschappelijke structuren en besturen die kunnen bijdragen tot een samenwerking voor een betere wereld.

Programma & Spekers (Dit programma kan wijzigingen ondergaan.)

Optreden gepland
Op Vrijdagavond om 18:00 is er een optreden gepland: “Birdheart”, met Julian Crouch en Saskia Lane (en papieren poppetjes), gevolgd door een piano recital van Maria João Pires.

Voorbij