24

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor de boekpresentatie van OFFICE Kersten Geers David Van Severen – Volume 2.

Volume 2 is het tweede deel van een oeuvrecatalogus in wording. Het toont op systematische, chronologische wijze de projecten tussen OFFICE56 en OFFICE130. Dit overzicht wordt aangevuld met foto's van Bas Princen en Stefano Graziani, fotografen met wie OFFICE een langdurige samenwerking heeft.

Het boek wordt ingeleid door een essay van Christophe Van Gerrewey en werd ontworpen door Joris Kritis. Volume 2 wordt uitgegeven door Verlag Der Buchhandlung Walther König, en is verkrijgbaar in een gelimiteerde versie ter gelegenheid van de tentoonstelling OFFICE Kersten Geers David Van Severen. Everything Architecture, momenteel te zien in BOZAR.

Volumes 1 en 3 worden gepubliceerd in oktober, dan reist de tentoonstelling naar AA in Londen en Arc-en-Rêve in Bordeaux.

Om de komst van Volume 2 te vieren, wordt er een klein evenement georganiseerd door BOZAR, waarbij Bas Princen, Joris Kritis, Bart Verschaffel en OFFICE de publicatie zullen introduceren. Het evenement is gratis, maar registratie is verplicht.