18

Beleef cultuur met het hele gezin en prikkel de creativiteit van je kinderen met onze activiteiten rond de tentoonstelling YO. Brussels Hip-Hop Generations. Ontdek de mooiste hoofdstukken in het verhaal van de Brusselse hiphop en laat je volledig onderdompelen in de codes en beelden van het hiphopmilieu. Op het programma staan onder meer breakdance-, graffiti- en skateboardworkshops. De activiteiten worden doorlopend georganiseerd tussen 14 en 17u, zonder inschrijvingen. 


PROGRAMMA

14:00 - 17:00 Interactieve activiteiten voor het hele gezin (in de tentoonstelling) (+ 6)

Houd je 'Black Book' in de aanslag en ga naar de gidsen die je opwachten in de tentoonstellingsruimten. Ze vertellen je alle geheimen van de hiphoptechnieken en beantwoorden met plezier al je vragen.

14:00 – 15:45 Skateboardinitiatie met de vzw Skateboarders (BOZAR Open Air - Skate Park) (+ 6)

Het team van Skateboarders wacht je op bij BOZAR Open Air en leert je hoe je de ramp heelhuids afdaalt. Wie weet ben je al klaar voor je eerste tricks! Skateboards en beschermingsmateriaal zijn ter plaatse beschikbaar.

14:00 – 17:00 Graffitiworkshop met de vzw Fais Le Trottoir (‘Wall of Fame’, interactieve tentoonstellingsruimte) (+ 6)

Laat je sporen na bij BOZAR. Verwerk je naam in je eigen tag met een persoonlijke stijl. Tevreden over je werk? Neem dan een spuitbus en leef je uit op de muur.

14:00 – 17:00 Hiphop- & breakdanceworkshop met Impulsion & B-girl Maxime (Hortahal) (+ 6)

Waag je op de dansvloer en probeer enkele basisbewegingen uit. Of daag je liever de andere bezoekers uit voor een heuse battle? Misschien is freestyle wel meer iets voor jou?

12:00 - 20:00 Summer Bar (Guinguette - BOZAR Open Air)

14:00 - 20:00 Zwembad (BOZAR Open Air)