25

Déjà-vu behandelt het thema van het labyrint in al zijn vormen. Het fysieke of mentale labyrint, dat wat we in ons dragen of waarin we fysiek verdwijnen. Dit is het vertrekpunt van de voorstelling op alle niveaus, zowel op het vlak van beweging als wat betreft de podiuminstallatie en de dramaturgische opbouw van het stuk.
 
Op het podium staan vier dansers die elk een ander verhaal vertellen. Ze dansen rond, kruisen en ontmoeten elkaar, om dan weer hun eigen weg te vervolgen. Ze zijn op zoek naar hun eigen doel, ze volgen op hun reis hun eigen rode draad.
Via de vier personages spreekt Déjà-vu ons aan over keuzes, de tijd die verstrijkt en ons onder druk zet, de wending die ons leven kan nemen zonder dat we het beseffen, en het gevoel van hoe we onszelf soms in ons eigen verhaal verliezen.

 

Choreografie : Julien Carlier - Dans : Fanny Brouyaux, Davide Zazzera, Arthur Pedros, Julien Carlier - Muziek : Simon Carlier
Tekst : Thibaut Nève - Scenografie : Justine Bougerol - Kostuums : Marine Stevens - Belichting : Julien Soumillon - Artistieke consulenten : Karine Ponties, Jean-Michel Frère