18

Op 26, 27 en 28 januari ontvangen de prachtige zalen van Bozar, in samenwerking met het Cultureel Centrum Wolubilis – Commissaris voor Plastische Kunsten, dit indrukwekkend evenement, die de ruil, hedendaags kunst en design in de kijker plaats. 

Dit jaar, ligt de focus op Body Art. Ontdek het lichaam in al zijn verschijningsvormen, als plaats en taal van meningsuiting en misschien zelfs als een volwaardig kunstwerk.
Op het programma: een pop up shop van tatoeages met de Singulier Tattoo ploeg, een Tattoo Box met kortstondige tatoeages “à l’aveugle”, live body painting met Make Up For Ever, een tentoonstelling en een gigantische muurschildering uitgevoerd door Jean-Luc Moerman (speciale gast “body art”) die de tatoeage centraal stelt in zijn werk, kinderateliers, optredens en andere volkomen nieuwe creatieve workshops!

Meer dan 300 werken van een honderdtal opkomende en befaamde kunstenaars worden in Bozar tentoongesteld. Schilderijen, foto’s, beeldhouwwerken, tekeningen, gravures, design, geven u de mogelijkheid om de hedendaagse Belgische kunst te ontdekken.
Met hun verbeelding en enkele Post-it notes in de hand worden de bezoekers uitgenodigd een voorstel te doen aan de kunstenaars in ruil voor het kunstwerk dat hun voorkeur geniet. Een reisje naar de zon, een origineel kunstwerk, privé pianolessen, de opmaak van een webpagina … Enkel de verbeelding van de bezoeker staat hen nog in de weg. Deze nieuwe en ongebruikelijke uitwisselingen zijn de sterkte van Art Truc Troc & Design!

Website ATT

Page FB ATT

Event FB ATT