25

Maak je op voor drie dagen vol kunst, creativiteit en Afropolitaans denken. Het thema van dit en volgend jaar is "Black Artlantic", een concept gebaseerd op ‘Black Atlantic’ van de Engelse socioloog Paul Gilroy. Kunstenaars en intellectuelen uit Afrika of met Afrikaanse roots uit Europa en de Verenigde Staten worden voor het voetlicht gebracht.

Van Brussel tot Los Angeles via Abidjan, Kinshasa en Addis, het festival belooft een trefpunt te worden voor creaties, ontmoetingen en uitwisselingen met concerten, debatten, films, premières, gesprekken, slamperformances, hiphop, een markt, een modeshow, een dj-vj party, Afrikaanse gastronomie, een pan-Afrikaanse boekenwinkel, kinderprogramma’s, dans- en zangworkshops, een tentoonstelling…

Marie-France Vodikulwakidi, ceremoniemeester van het Afropolitan festival 2018, zal onze presentatrice zijn. Marie-France is creatief & dynamisch, werkt als Public Relations consultant en heeft haar eigen bedrijf Connect The Dots. Zij vertegenwoordigt de nieuwe Afro-Belgische generatie.

Wist je dat?

  • Ontdek het worldseizoen ’17-’18!

    — gepubliceerd op

Voorbij