20

Onze toneelstuk,'Hoera Wij Scheiden'is voorgesteld vorig jaar in Brussel (BOZAR en Theater 140), Gent, Luik en Charleroi. Wegens het vraag van ons public gaat Binfikir het stuk opnieuw in Brussel-BOZAR  aan het kijker stellen. Deze keer met een uitzonderlijke gast, theatermaker Abdullah Sahin! Zijn 50ste jaar in het NOKTA theater van Turkije, gaat Abdullah Sahin samen met Binfikir Theater groep op het podium vieren.
Binfikir Theatergroep wilde een debat te openen door een wegwerp probleem van onze maatschappij op het podium in het spotlicht te brengen!  Liefde is net zoals fastfood geworden. De mensheid, die alles heel snel verbruikt, begon ook de liefde consumeren als fastfood. Echtscheidingen zijn in de mode. We begonnen trouwen op Twitter en scheiden op Facebook. Dus laten we het woord aan ons cabaret “Hoera, wij scheiden!” geven. Een cabaret in 2 bedrijven.

BİNFİKİR
Opgericht in 2004, Binfikir is een in Brussel gevestigde Belgisch- Turkse krant en "diversiteit en socialisatie platform" actief in de media en kunst (voornamelijk theater en karikatuur ).
Terwijl het bevorderen van de diversiteit in de media, communicatie en kunst, Binfikir streeft naar " kunst voor iedereen " en " brengen kunst naar de straat en de straat naar de kunst". Met 2 amateurtoneel groepen ( één voor kinderen en één voor de jeugd ) produceert Binfikir kinderen toneelstukken en komedies / cabarets met kritiek kijk op Turkse gemeenschap, autochtone Belgen en België .

Zie ook