29

BOZAR en ARTY FARTY BRUSSELS gaan opnieuw samen in zee voor de tweede editie van Les Nuits sonores & European Lab Brussels. Vier dagen en twee avonden lang schept het evenement ruimte voor debat (European Lab) en tentoonstellingen (BOZAR Lab), een programma in het teken van elektronische indiemuziek (Night 2 / BOZAR Takeover) en een uitgebreid parcours door Brussel (Night 1 / The Loop & Extra!).

Het doel? Enerzijds een stedelijk, veeleisend en vernieuwend laboratorium opzetten als centraal onderdeel in neutrale culturen en Europese debatten. Anderzijds toegankelijk zijn voor iedereen, met een aanbod dat voor 75 % gratis is!

Als zenuwcentrum van het festival wordt BOZAR het decor voor een aanzienlijk deel van de programmatie en zal in het Paleis voor Schone Kunsten tijdens het lange weekend vrijwel continu iets te beleven zijn.

Wist je dat?

  • Recap: Organ Night Fever

    Een parterre zonder stoelen, een gerestaureerd orgel, en 6 concerten tot diep in de nacht. De Grote Zaal Henry Le Boeuf onderging een transformatie tijdens Organ Night Fever op 15 september.

    — gepubliceerd op

Voorbij