08

Heb je het niet zo begrepen op de waanzin van de dancefloor en mag het allemaal wat intiemer? Dan is BOZAR ELECTRONIC SERIES je op het lijf geschreven. Tijdens deze exclusieve avonden ontdek je de nieuwste muzikale trends die de grenzen van de electro en de hedendaagse en experimentele muziek verleggen.

Voor deze speciale editie bundelen we de krachten met BEM (Brussels Electronic Marathon) en leggen we de nadruk op nieuwe, eigenzinnige Belgische projecten.

20:30 – 21:15 Obsequies

21:45 – 22:45 SKY H1 & Ssaliva

OBSEQUIES (B)

Obsequies koestert een passie voor ontaarde schoonheid en treedt op als bemiddelaar tussen intimiteit en intimidatie. Terwijl minimalistische pianoklanken zich minzaam een weg banen uit de verstikkende klankmassa, doorbreken ijle stemmen de stilte, in afwachting van de explosie aan vluchtige, verbrijzelende beats.

Organn, de debuut-EP van Obsequies, wordt omschreven als een “ode aan de liefde en de dualiteit”, en verscheen onlangs bij Knives, het zusterlabel van Planet Mu.

https://soundcloud.com/obsequies

SKYH1 & SSALIVA (B)

Een primeur! Na een muzikale samenwerking voor de Co Op-compilatie en Secret Songs for You, van het Brusselse collectief Heartbroken, bundelen SKY H1 en ssaliva opnieuw de krachten om samen een unieke liveshow vol nieuw materiaal voor te stellen. Verwacht je alvast aan bedwelmende, atmosferische synthesizerklanken.

https://www.thefader.com/2017/12/22/heartbroken-secret-songs-sky-h1-endgame-larry-b

https://mixmag.net/read/kablam-m-e-s-h-and-sky-h1-contribute-to-co-op-compilation-news

https://soundcloud.com/coopcompilation/sky-h1-ssaliva-dooms

https://soundcloud.com/heartbrokennights/ssaliva-sky-h1-rages

https://soundcloud.com/sky_h1

https://soundcloud.com/ssaliva