11

Op 20 en 21 april trakteren we je niet alleen op concerten en films, maar ook op allerlei soorten animatie en doorlopende activiteiten. Zo dompelen we je onder in de rijke culturele diversiteit en sfeer die zo typisch zijn voor dit festival. Een hoogtepunt is ongetwijfeld Vino Zirkus, de plek voor jam sessions tussen muzikanten, ontmoetingen en dansen, die artiesten en publiek in een informele omgeving samenbrengt. In de zalen en gangen rond de Grote Zaal Henry Le Boeuf beleef je ook hoe het leven in de Balkan eraan toe gaat, met dans, muziek, liederen, tentoonstellingen en eetstandjes! 
In de Terarkenzalen zijn er workshops waar je Bulgaarse lentearmbandjes leert maken en aan Roemeense glasschilderkunst kunt doen. Je kunt er ook terecht voor shows en optredens met poëzie, poetry slamwedstrijden, gebracht door The Urban Chapter, en zelfs een onemanshow over het patrimonium van de regio! 
Topartiesten, een uitgebreide selectie erg uiteenlopende genres, een warme ontvangst en veel gezelligheid, ontmoetingen tussen muzikanten en publiek… Geen twijfel mogelijk, je bent op Balkan Trafik!