14

Op 1, 2 en 3 februari ontvangen de prachtige zalen van Bozar, in samenwerking met het Cultureel Centrum Wolubilis – Commissaris voor Plastische Kunsten, dit indrukwekkend evenement, die de ruil, hedendaags kunst en design in de kijker plaats. 

Dit jaar concentreer je je op de 5 zintuigen! Kom kunst tegen in al zijn vormen door een unieke zintuiglijke ervaring. Wandel door een interactieve tentoonstelling waar je zintuigen worden vergroot of gedesoriënteerd, live optredens van onze artiesten bijwonen en je creativiteit uiten tijdens creatieve workshops voor jong en oud.

Last but not least nodigen we u uit voor een openingsavond op vrijdagavond, op ontmoetingen met artiesten en op een ontbijt op zondagochtend.

 

Meer dan 300 werken van een honderdtal opkomende en befaamde kunstenaars worden in Bozar tentoongesteld. Schilderijen, foto’s, beeldhouwwerken, tekeningen, gravures, design, geven u de mogelijkheid om de hedendaagse Belgische kunst te ontdekken.

Met hun verbeelding en enkele Post-it notes in de hand worden de bezoekers uitgenodigd een voorstel te doen aan de kunstenaars in ruil voor het kunstwerk dat hun voorkeur geniet. Een reisje naar de zon, een origineel kunstwerk, privé pianolessen, de opmaak van een webpagina … Enkel de verbeelding van de bezoeker staat hen nog in de weg. Deze nieuwe en ongebruikelijke uitwisselingen zijn de sterkte van Art Truc Troc & Design!

 

Vernissage op 1 februari om 18u, gevolg door de Openingsfeest vanaf 21u.