31

van en metPeter Van den EedeBas Teeken

Omwille van de veiligheidsmaatregelen die de Minister-President van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest opgelegd heeft rond het coronavirus (Covid-19), vindt deze show niet plaats, terugbetaling of tegoedbon via dit formulier aanvragen.


BOZAR geeft u de mogelijkheid om het bedrag van het ticket dat u kocht voor het geannuleerde event te gebruiken om rechtstreeks de getroffen freelance medewerkers (artiesten, gidsen, technici…) te ondersteunen en uw solidariteit te delen.  #solidarity-ticket

 

Dertig jaar na hun eerste voorstelling staat De Koe weer op de planken met De gebiologeerden.

Erwin Van de Broek en Ludo Van der Plas zijn twee vrienden die hun emoties en hartstochten niet durven te uiten. Het geforceerd beleefdheidspatroon waarnaar ze leven, maakt dat ze hun sluimerende liefde voor elkaar blijven ontwijken en onderdrukken. Ze verlangen naar affectie, maar de angst voor confrontatie is te sterk. Erwin en Ludo vinden een gedeelde passie in de ornithologie, een voor hen comfortabel vrijgeleide om met elkaar te kunnen praten, zonder het gevaar dat ze ooit ten onder zullen gaan aan wat hen echt verbindt.