15

Het European Lab komt terug naar Brussel, naar het hart van de hoofdstad van Europa, om het woord te geven aan verschillende generaties activisten en aan pleitbezorgers van thema’s en projecten in verband met cultuur, media en democratie. Aansluitend bij het festival Nuits Sonores Brussels en in samenwerking met BOZAR biedt European Lab Brussels een kans om van gedachten te wisselen, inspiratie op te doen en te debatteren, om duidelijk te maken dat er redenen zijn om hoopvol te zijn en om de solidariteit te verstevigen tussen al degenen die weigeren zich aan fatalisme over te geven.

Wist je dat?

  • European Lab Brussels, alsof je er zelf bij bent, #ELBXL2019

    Volg op je scherm tien fascinerende evenementen die het woord geven aan verschillende generaties activisten en aan pleitbezorgers van thema’s en projecten rond cultuur, media en democratie. Als je niet naar het Paleis voor Schone Kunsten kunt komen, zullen we er alles aan doen zodat ook jij van hun aanwezigheid bij BOZAR kunt genieten. Het is heel eenvoudig: kies hieronder de evenementen die je interesseren en surf naar de pagina op de datum en het uur die in de player aangeduid staan.

    — gepubliceerd op
  • ZET JE SCHRAP VOOR NUITS SONORES 2019

    We bouwen BOZAR om tot 's lands grootste nachtclub voor een nieuwe editie van Nuits Sonores. De meest klinkende namen in de electrowereld strijken opnieuw neer in Brussel en zetten je aan het dansen én denken. Hier volgt alvast een voorsmaakje op vier dagen non-stop beats.

    — gepubliceerd op

Voorbij