14

In de digitale kunst wordt steeds meer nadruk gelegd op samenwerking, open code en netwerkcreaties. Iteraties wil de digitale methode uitbreiden naar analoge artistieke praktijken, de uitwisseling van kennis, en de tentoonstellingsruimte. Al deze activiteiten moedigen kunstenaars aan om nieuwe samenwerkingsmodellen te verkennen: multi-auteurschap, politieke en sociale mogelijkheden, etc. Ook jij krijgt hierbij de kans je te verdiepen in het werk en de thema’s van de kunstenaars!

De tentoonstelling wordt gemaakt door een groep kunstenaars die meededen aan één van de edities van Iteraties, waaruit ze materiaal herwerken tot een nieuw collectief kunstwerk. Het resultaat is meer dan een groepstentoonstelling, want het ontstaat uit een gedeeld creatief proces. Een divers aanbod aan artistieke disciplines zullen vertegenwoordigd zijn – van performance tot film en audiokunst. Wat gebeurt er wanneer al deze disciplines elkaar ontmoeten? ​​​​​​​

Met bijdragen van: Maxime Fuhrer, Julia Gorostidi, Geraldine Juarez, Rosa Llop, Nobert Math, Zoumana Meïté, Mia Melvaer, Luis Rodil-Fernández, Martin Rumori, Iris Torruella Segura.

 

Voorbij