03

Ten gevolge van de corona-epidemie, sluit BOZAR in samenspraak met al haar partners vanaf 13 maart tot 3 april al haar zalen voor het publiek. Meer informatie

​​​​​​​We zijn momenteel op zoek naar een nieuwe datum voor dit bezoek. Meer informatie volgt binnenkort. Als je een ticket voor dit bezoek heeft gekocht, blijft dit na 5 april ook geldig voor een bezoek aan de tentoonstelling.


Jaouad Alloul is theatermaker, multidisciplinaire performer en activist. Deze selfmade creatieve ondernemer houdt ervan om zichzelf steeds uit zijn comfortzone te halen. Hij speelt graag met het thema gender en gaat geen enkel controversieel thema uit weg. In de bruggen die hij slaat tussen de verschillende identiteiten die hij zelf rijk is, schuift hij zijn activisme naar voren.

Wist je dat?

  • 5 Formules voor een bijzonder bezoek aan Keith Haring

    Maakt je werkschema een bezoek aan onze Keith Haring retrospectieve moeilijk in te plannen? Ben je bang dat je kinderen er niks aan zullen hebben? Of ben je slechthorend en maakt dat een gidsbeurt onmogelijk voor je? Bekijk dan deze 5 manieren om de expo te bezoeken, helemaal op maat gemaakt voor jou:

    — gepubliceerd op