20

BOZAR en Musiq’3 slaan opnieuw de handen in elkaar voor CLASSICARTE! Deze voordeelkaart geeft je toegang tot een reeks concerten tegen een bijzonder scherpe prijs. Je betaalt slechts € 95 voor 8 concerten. Ze weerspiegelen de grote verscheidenheid van het klassieke muziekaanbod van BOZAR.
Op het programma staan solisten van wereldklasse zoals Khatia Buniatishvili, Alexandre Tharaud, Stella Chen, Frank Peter Zimmermann en Martin Helmchen, gerenommeerde ensembles als Kamus Quartet, Quatuor Arod, Kuss Quartett, het Swedish Chamber Orchestra, Les Muffatti, Nico and the Navigators, en vooraanstaande Belgische symfonische orkesten met werk uit diverse genres en periodes van componisten als Beethoven, Sibelius, Grieg, Schubert, Brahms, Bartók, Bach, Graupner, Jongen...

Waar je tickets afhalen?
Eenmaal het bedrag is betaald, ontvang je geen kaart als zodanig, maar de SEATCLASS promocode die na aankoop heel het seizoen ’19-’20 geldig is. Hiermee kan je je e-ticket afdrukken via je computer de dag van het concert, of je ticket afhalen bij BOZAR TICKETS, op de dag van het concert tussen 10u en 18u. Je ontvangt je toegangsticket op basis van de beschikbare plaatsen. Voor je eigen gemak raden we je aan je tickets online op te halen: op die manier kan je je eigen stoel kiezen en de rij aan de ticketbalie vermijden op de dag van het concert. We willen je eraan herinneren dat bij het afhalen van je ticket aan de ticketbalie het principe van “wie eerst komt, eerst maalt” geldt: hoe eerder je komt, hoe groter je kansen om goede plaatsen te krijgen. 
​​​​​​​
Ben je minder mobiel en wens je gebruik te maken van de Classicarte, dan vragen we je om dit vooraf te melden zodat wij alvast de best toegankelijke plaats voor je vrij kunnen houden.

Lopend en binnenkort

Voorbij