06

Van 6 tot 8 november leeft Europa op het ritme van de LUX Filmdagen!

De LUX FILM DAYS beginnen op 7 november in BOZAR met een vertoning van EL REINO van Rodrigo Sorogoyen, gevolgd door een gelijktijdig debat in 10 lidstaten: Q&A live gestreamd op FB en live Tweet via #luxprize.

De volgende dag, op 8 november om 20u, presenteren we de film COLD CASE HAMMARSKJÖLD van Mads Brügger in aanwezigheid van de regisseur. De film wordt gelijktijdig vertoond in meer dan 16 bioscopen in verschillende Europese landen. De regisseur van de film, Mads Brügger, zal aanwezig zijn en zal na de screening deelnemen aan een Q&A sessie die live gestreamd zal worden en zo open zal staan voor het Europese publiek via FB en Twitter.

De Q&A sessies bij BOZAR worden uitgezonden op de website luxprize.eu. Het publiek kan live deelnemen aan de discussie via Facebook, Twitter #luxprize, en kan ook stemmen op hun favoriete film via de website www.luxprize.eu of de Facebookpagina van de LUX-prijs.

Beide voorstellingen worden voorafgegaan door een cocktailparty.

Het Europees Parlement, #LuxPrize, @CreativeEuropeEU en #Europa Cinemas hebben hun krachten gebundeld om de gelijktijdige vertoningen van de 3 #LuxPrize-finalisten te organiseren!​​​​​​​

Voorbij