05

Ten gevolge van de corona-epidemie, sluit BOZAR al haar zalen voor het publiek tot minstens 19 april. De eerste zangworkshop, die gepland was voor 21 maart, wordt uitgesteld tot zondag 31 mei.

Omdat we het belangrijk vinden om – ondanks de afstand – dicht bij elkaar te blijven, stellen we je voor om een online zangsessie met Paul Smith te doen. Je kunt deze video hieronder of op Facebook vinden.


 

Goesting om er vol energie en goedgezind tegenaan te gaan? Kom mee zingen! Of je nu een professionele zanger bent, liefhebber of complete beginneling, kind of volwassen; het koor van Singing Brussels is er voor iedereen. Deze groep nachtegalen vormt het hart van het Singing Brussels Celebration en zijn interactief concert op zondag 7 juni 2020. Om de muziek zo goed mogelijk te laten klinken, organiseert BOZAR op voorhandworkshops met Paul Smith van het voortreffelijke vocale ensemble Voces8. Hij bereidt je op en top voor met zijn vlotte en toegankelijke aanpak.

 

Kom ter voorbereiding naar de zangateliers op zondag te BOZAR: 26.04, 10.05, 17.05 en 31.05.20 (nieuwe datum) ; en ook de repetitie op 05.06 (19:00 - 21:30) en de generale repetitie en het slotconcert op 07.06.

 

Tijdens deze dagen vinden 2 ateliers plaats:

Lopend en binnenkort