15

Brussels Philharmonic orkest – Stéphane Denève leiding

Zonder publiek
Hoewel we hoopten dat er een publiek aanwezig zou mogen zijn in de concertzalen in de maand mei, moeten we nu toch met spijt melden dat er geen tickets voor de Pianowedstrijd 2021 verkocht zullen worden.

Uitzending

Dit concert wordt opgenomen en rechtstreeks uitgezonden op Klara, vrt.nu en Ketnet. Meer informatie op www.koninginelisabethwedstrijd.be​​​​​​​

 

Meer informatie over de uitzendingen van de Pianowedstrijd 2021 op: www.koninginelisabethwedstrijd.be.


Aanpassingen wegens de geldende veiligheidsmaatregelen
Het aantal finalisten wordt beperkt tot zes in plaats van twaalf. Elke avond zal er dus slechts 1 finalist optreden met het Belgian National Orchestra. Om het orkest te kunnen laten spelen met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen, werd een proscenium toegevoegd aan het podium van de Henry le Bœufzaal.

 

Programma en cd-box van Piano 2021
In de gloednieuwe webshop van de Koningin Elisabethwedstrijd, kan je voortaan het programmaboek kopen en de voorverkoopactie ontdekken van de cd-box van deze sessie. Er wordt slechts één programmaboek uitgegeven voor de volledige sessie en dus geen extra finaleboek.

 

De Koningin Elisabethwedstrijd wenst u een schitterende kijk- en luisterervaring van de finale van Piano 2021, op de televisie, de radio of het internet.

Zie ook