‘3S’

27 + 28
Okt.'20

Eastman - Sidi Larbi Cherkaoui

Choreografe Sidi Larbi Cherkaoui stelt met 3S een sterk werk voor. Sterk, dankzij zijn thema, meer bepaald de eenzaamheid in een wereld waaraan we weliswaar niet kunnen ontsnappen. Sterk ook dankzij zijn pertinentie, aangezien de artieste die eenzaamheid koppelt aan locaties die bepalend zijn voor het leven, die ons voeden en die ons soms ook bedreigen. Of vormen wij veeleer de bedreiging?

Op het podium roepen drie dansers drama’s op uit hun geboorteland: de kernramp in Japan, de kap van Australische bossen door multinationals en de ravage die de Colombiaanse guerrillastrijders aanrichtten, zinspelend op de Syrische burgeroorlog.

Gevoelens van eenzaamheid en kwetsbaarheid worden versterkt door de aanwezigheid van drie zangeressen, die de emoties een ondoorgrondelijke diepgang schenken, maar ook door beelden van filmmaakster Sabine Groenewegen.

3S staat voor 3 soloperformances, of voor 3 'solitudes'. Een groots dansmoment dat het mens-zijn vandaag toetst aan zijn impact op het milieu. 3S wordt voorgesteld door Eastman en werd bedacht door een van de beste choreografes van haar generatie.

Eastman heeft als missie de werken van Sidi Larbi Cherkaoui te producen en te verspreiden. De creaties van de choreografe bieden het publiek een waaier aan projecten en samenwerkingen, gaande van hedendaagse dans of theater, tot ballet, opera, musicals en andere vormen van livevoorstellingen en performances.

Sidi Larbi Cherkaoui
choreografie
Kazutomi ‘Tsuki’ Kozuki
dans
Nicola Leahey
dans
Jean Michael Sinisterra Munoz
dans
Ghalia Benali
muziek
Patrizia Bovi
muziek
Tsubasa Hori
muziek
Krispijn Schuyesmans
lichtontwerp

Praktisch

Location

Henry Le Boeufzaal

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Gezien de huidige situatie rond Covid-19, kan je voor dit evenement nog geen tickets kopen. Zodra we een definitieve beslissing kunnen nemen over het aantal personen dat we tegelijkertijd mogen ontvangen, lanceren we de ticketverkoop.

Productie

  • Eastman