11

Gezien de huidige situatie rond Covid-19, kan je voor dit evenement nog geen tickets kopen.

Zodra we een definitieve beslissing kunnen nemen over het aantal personen dat we tegelijkertijd mogen ontvangen, lanceren we de ticketverkoop.

 

 

Vijftig jaar lang reist hij met grote tederheid en succes de wereld rond. Hij houdt van zijn publiek. En zijn publiek houdt van hem. Laten we chauvinistisch zijn, onze nationale Salvatore Adamo is een goede man. Een kunstenaar die nooit de aandacht naar zich probeert te trekken. En toch kon hij het zich veroorloven met zijn vele hits over de hele wereld en zijn meer dan honderd miljoen verkochte albums over de hele wereld. In zijn bijzijn willen we zijn vriend worden, dus oprechtheid en vriendelijkheid zijn er. Dus de man heeft warmte in zijn hart. Vind de "tedere tuinman van de liefde" zoals Jacques Brel en Raymond Devos hem hadden gedoopt: "Adamo… het zijn" liedjes ", het zijn" gedichten ", het zijn" trillingen "20! "

​​​​​​​Dit concert wordt georganiseerd ten behoeve van opvangoplossingen voor kinderen met meervoudige beperkingen van de "CREB". Ondersteun deze actie met uw aanwezigheid.