24

Balkan Trafik is voor zijn zevende editie weer een wervelwind van topconcerten, films, feest en sfeer uit zuidoostelijk Europa. Headliners zijn de onverwoestbare Goran Bregovic, het virtuoze Taksim Trio, Akan Balkan Moon (Belgische avant-jazz meets the Balkans), de accordeonist Martin Lubenov en Fanfare Ciocãrlia. Maar er is ook romamuziek van Amza en de New York Gipsy All Stars, geëngageerde rock met Jericho en het zangtalent van Eda Zari en Damir Imamovic, aangevuld met workshops en debatten. Het beste uit de Balkan, vijf dagen lang!

(Re)view the best of Balkan Trafik - 6th Edition

Wij hebben het genoegen jullie allen uit te nodigen voor een gigantische horo die zal plaatsvinden op zaterdag 20 april 2013 om 13:30 op de Grote Markt van Brussel. Met jullie deelname zullen wij trachten de grootste openlucht horo ooit in Brussel te verwezenlijken.
Het evenement maakt deel uit van het Balkan Trafik Festival en is tot stand gekomen met de speciale steun van commissaris Georgieva. Deze unieke feeststemming zal worden verzekerd door de muzikanten van Shiroka Luka (Bulgarije) en verschillende dansgroepen die de danspassen zullen leiden.
Wij verwachten jullie van harte op de Grote Markt. Op Facebook

Programmawijzigingen zijn niet uitgesloten. U neemt best regelmatig een kijkje op onze website.