12

Wist je dat ‘bonanza’ Spaans is voor een rijke ertsader? Zo zien wij de Belgische artistieke wereld: als een ader gevuld met cultuur, die we al jarenlang aanboren zonder dat er een einde lijkt te komen aan de voorraad talent. De tweede editie van Belgian Bonanza brengt ons muziek, theater en film. Dat ‘onze’ films hoge ogen gooien op buitenlandse festivals, is geen nieuws. Beleef het zelf vanop de eerste rij tijdens het BE Film Festival, dat van 26 tot 30 december opnieuw zijn tenten uitslaat in het Paleis voor Schone Kunsten. Het Nationaal Orkest van België, deFilharmonie, Brussels Philharmonic en het Orchestre Philharmonique Royal de Liège vullen de concertzaal met symfonische klanken, terwijl I Solisti del Vento & Brussels Jazz Orchestra, twee blazersensembles van formaat, zich aan elkaars repertoire wagen. En er is theater, véél Theater op de Middag: gevestigde namen en nieuwkomers tonen wat er leeft op de Belgische planken.

Cadeautip! Een Belgian Bonanza Pass laat je voor slechts 89€ onze Belgische orkesten (her)ontdekken tijdens 9 concerten (05.01 > 13.02.2014).
En er is meer: in ruil voor de pass krijg je een ticket voor de tentoonstelling Michaël Borremans. As sweet as it gets (22.02 > 03.08.2014).

Voorbij