18

Bedankt om deel te nemen aan onze Family Day ! Click op deze link en vul het paswoord in dat op je roze kaart staat. Hier vind je alle foto’s van deze mooie dag.

Als je niet wil dat deze foto’s eventueel gebruikt worden in het kader van onze communicatie, laat ons dat dan weten via dit mailadres: Bozar.studios01@bozar.be met je foto’s in bijlage.

We kijken ernaar uit om je terug te zien op onze volgende family day op zondag 16 november 2014!

De Belgische schilder Michaël Borremans kleurt onze Family Day. De hele dag loop je rond in de absurde, suggestieve wereld van de artiest. Een honderdtal werken geven je een beeld van zijn oeuvre van de afgelopen veertien jaar. Verspreid in de tentoonstelling vind je gidsen, die je graag meer uitleg geven. Tijdens de workshops is het vervolgens aan jou!


(function () { var e = document.createElement('script'); e.type = 'text/javascript'; e.async = true; e.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https' : 'http') + '://btn.createsend1.com/js/sb.min.js?v=2'; e.className = 'createsend-script'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(e, s); })();

Pop in - pop out
Je kan zo lang je wil deelnemen aan de activiteiten op het programma. Alle activiteiten zijn toegankelijk met je pass; inschrijven is niet nodig.

Tentoonstelling Michaël Borremans. As sweet as it gets
10.00 > 18.00 (doorlopend)

Ontdekkingsateliers (6+)
10:00 > 13:00 & 14:00 > 17:00
Een reeks heerlijke activiteiten, verspreid over het tentoonstellingsparcours, maken kinderen en hun ouders vertrouwd met de wereld van Michaël Borremans.

Ik ben… (3+)
10:00 > 17:00
Kom samen met je familie of je vrienden naar onze fotostudio’s, waar kostuums voor je klaarliggen. Verkleed je en stap binnen in de wereld van Borremans.


Het beste deel van mezelf (5+)
10:00 > 17:00
Een oog, een oor, een teen… Teken dat deel van je lichaam waar je het meest van houdt en toon het aan de wereld!

De poëzie-portretmachine (5+)
10:00 > 17:00
Stel onze zotte machine in werking en de woorden vloeien eruit. Met deze woorden maak je een poëtisch zelfportret!

De graffitimuur (3+)
10:00 > 17:00
Een uitroep, een woord, een gedicht… Schrijf het verhaal van je leven neer.

Photomaton (3+)
10:00 > 17:00
Een snor, grote ogen, een hoed: in onze Photomaton word je iemand anders. De foto’s worden meteen afgedrukt; je mag ze mee naar huis nemen!

Music in Action: Koren en orkesten op school
15:00 > 16:00
Slotconcert met het Nationaal Orkest van België en muzikanten in de dop. Ze voeren je mee naar het hart van de dans.

Voorbij