Bozar
A+ Architecture in Belgium

‘Lezing door Bruther’

4 Okt.'22
- 20:00

Door onvoorzienbare omstandigheden moeten we spijtig genoeg de lezing door Bruther op 4 oktober bij Bozar annuleren. Het spijt ons zeer voor dit ongemak. 
We bedanken je voor je begrip. 

Bruther, een samentrekking van de namen van de oprichters Stephanie Bru en Alexandre Theriot, werd opgericht in 2007. Vandaag werkt het bureau vanuit Parijs en Zürich en is het actief op het gebied van architectuur, onderzoek, onderwijs, stedenbouw en landschap.

Bruther staat bekend om zijn publieke projecten in heel Frankrijk en Europa, en om zijn sociaal geëngageerde en verantwoordelijke architectuur. Het aanpassingsvermogen en de capaciteit van de gebouwen om te evolueren in de tijd vormen de kern en de identiteit van de productie van het bureau.

Momenteel bouwt Bruther in Brussel het nieuwe mediahuis Frame in samenwerking met het Belgische bureau Baukunst. In 2020 won het Parijse bureau zijn derde équerre d’argent voor de universiteitsresidentie en de omkeerbare parkeergarage in Palaiseau, op de campus van Saclay (Frankrijk), opnieuw in samenwerking met Baukunst. In datzelfde jaar won Bruther de Swiss Architectural Award.

Praktisch

Location

Henry Le Boeufzaal

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Taal

  • Engels

Tarieven

Standaard

10 -

< 30 jaar

8 -

Werzoekende: VT-kaart

8 -

Artikel 27 ***

0 -