Belgian National Orchestra

‘Muziek met Klasse’

2021-2022

Bozar en het Belgian National Orchestra laten je studenten kennismaken met klassieke muziek. Met deze formule bieden we een tiental concerten van het Belgian National Orchestra aan tegen een verlaagde prijs, vergezeld van een inleiding op maat aangepast aan de behoeften van je groep. Dirigenten, muzikanten en componisten bezorgen de jongeren tips en tricks om het concert toegankelijk te maken.

Met deze formule kunnen je studenten:

  • Klassieke muziek beter begrijpen, voelen en waarderen
  • Meer leren over hoe een orkest werkt
  • Vertrouwd raken met de sfeer van een groot concertgebouw

Bekijk hieronder de concerten van september tot december 2021. Concerten van februari tot juni 2022 zullen in het najaar van 2021 worden aangekondigd.

Praktisch

Secundair onderwijs, deeltijds kunstonderwijs en hoger onderwijs (12-26 jaar)

Prijs: € 6 per student + 1 gratis leerkracht per 15 studenten (omkadering inbegrepen)

Duur: Ongeveer 30 minuten voor de inleiding en 2 uren voor het concert

Reservatie: via het aanvraagformulier
Concerten van februari tot juni 2022 zullen in het najaar van 2021 worden aangekondigd. Om op de hoogte te blijven, kan je zich via de volgende pagina inschrijven op onze "school programma" nieuwsbrief.

Voorzorgsmaatregelen & Reservatie
​​​​​​​Alle aangekondigde schoolactiviteiten zijn voorlopig bevestigd. Er kunnen echter wijzigingen optreden, waarvan we jullie op de hoogte brengen indien die zich voordoen. Je kan dus al reserveren maar de betaling zal pas later worden gevraagd, wanneer jouw bezoek volgens de sanitaire maatregelen is bevestigd.

Info: zie de pagina Onderwijs en de FAQ of contacteer ons via groups@bozar.be.