‘School days Rinus Van de Velde’

23 Feb. →
1 Apr.'22

Schoolbezoeken voor vroege vogels

Rinus Van de Velde creëert via diverse media een parallel universum waar elementen uit de realiteit en de verbeelding samensmelten tot unieke kunstwerken. Wil je met je klas of groep studenten de Europalia tentoonstelling rond Rinus Van de Velde verkennen? Tijdens interactieve rondleidingen die ’s ochtends plaatsvinden, biedt Bozar de mogelijkheid om in alle rust een boeiend bezoek te brengen aan de tentoonstelling.

 

​​​​​​​De rondleidingen zetten volop in op de persoonlijke beleving van de jongeren. Een enthousiaste gids zet de leerlingen aan tot het analyseren van beelden, kritisch nadenken en argumenteren via groepsgesprekken en oefeningen. Actualiseren en contextualiseren van de expo en de kunstwerken staan voorop tijdens dit bezoek.
Werken jullie op dat moment rond een bepaald thema of project? Laat het ons dan zeker weten. Onze gidsen werken op maat van elke klas of groep en houden graag rekening met je verwachtingen.

Praktisch

Taal

  • Engels Frans Nederlands

Duur: 1.30 uur

Prijs: € 100 voor groepen tot 15 personen (tickets en gids inbegrepen).

Reservatie: via het aanvraagformulier
 

Wil je een bezoek boeken buiten de voorgestelde data? Dat is mogelijk op woensdagen en vrijdagen, volgens beschikbaarheid en met een maximum van 10 studenten per groep. Geef je voorkeursdatum aan via het aanvraagformulier en wij nemen contact met je op om de rondleiding te bevestigen.

Vragen? Neem een kijkje op onze FAQ voor het onderwijs.

Infogroups@bozar.be