© Caroline Lessire
RADAR

5 Formules voor een bijzonder bezoek aan Keith Haring

Maakt je werkschema een bezoek aan onze Keith Haring retrospectieve moeilijk in te plannen? Ben je bang dat je kinderen er niks aan zullen hebben? Of ben je slechthorend en maakt dat een gidsbeurt onmogelijk voor je? Bekijk dan deze 5 manieren om de expo te bezoeken, helemaal op maat gemaakt voor jou:

Walk With Me: Keith Haring | Jaouad Alloul | TEASER | BOZAR
1. Voor een eigen kijk

In de reeks Walk With Me neemt een gastspreker van buiten de museummuren je mee op een unieke wandeling door de tentoonstelling. Niet zomaar een rondleiding dus, maar een tocht met een persoonlijk verhaal rond thema’s als gender, religie, culturele identiteit en seksuele oriëntatie. Soms subtiel, vaak radicaal, altijd interessant. Op 26 maart neemt Jaouad Alloul je mee. Hij is theatermaker, multidisciplinaire performer en activist en speelt graag met het thema gender.

© Caroline Lessire
© Caroline Lessire
2. Kunst bij de lunch

Werk je op een boogscheut van BOZAR en wil je op de middagpauze even onthaasten of samen met vrienden of collega’s een hapklare brok cultuur verorberen? Elke vrijdagmiddag schotelen we je een lekker informatieve lunch tour voor. Samen met een gids ontdek je in 45 minuten enkele sleutelwerken van de tentoonstelling. En dat voor minder dan de prijs van een standaard ticket!

© Caroline Lessire
© Caroline Lessire
3. Voor drukke agenda’s

Maken de openingsuren van BOZAR het je moeilijk om tijdens de werkweek een tentoonstelling te bezoeken? Zitten je weekends al bomvol? Geen paniek want op donderdag houdt BOZAR de deuren extra lang open. Dan kan je tot 21 uur onze tentoonstellingen bezoeken. Wegens de massale toeloop voor onze retrospectieve van Keith Haring blijft die tentoonstelling tijdens haar laatste twee weken (paasvakantie) zelf elke dag (behalve zondag) open tot 21u!

© IG by @wendyreu
© IG by @wendyreu

4. Een duik met het hele gezin

Wil je je kinderen laten kennismaken met kunst, maar je weet niet goed hoe eraan te beginnen? Bij BOZAR staan gespecialiseerde gidsen klaar om jou en je hele gezin rond te leiden op een aangepaste tocht door de kleurrijke, kritische wereld van Keith Haring. Beschikbaar in Nederlands, frans, Engels en gebarentaal, en geschikt voor volwassen en hun kinderen tussen 6 en 12.

Visite guidée en LSFB: Keith Haring | Teaser | BOZAR

5. Rondleidingen in gebarentaal (LSFB)

Of je nu alleen, met twee of met je hele vereniging komt, BOZAR staat klaar met prikkelende rondleidingen in de tentoonstelling Keith Haring voor dove en slechthorende personen in LSFB (Langue des signes de Belgique francophone). Onze gidsen, die zelf doof of slechthorend zijn, maken van ieder tentoonstellingsbezoek een persoonlijke en interactieve belevenis. Check de data!

Zie ook