© Yannick Sas
RADAR

Keith Haring bij je thuis

BOZAR AT HOME

Ondanks het isolement bieden wij jou dankzij BOZAR at home het comfort dat de technologie ons biedt om vanuit je woonkamer onze tentoonstellingen te bezoeken.

Geniet van de virtuele rondleidingen, en zorg voor jezelf.

Keith Haring  
Als je nog niet de kans hebt gehad om onze Keith Haring tentoonstelling te zien of als je ze wil herontdekken, kan je ze (opnieuw) bezoeken met Walk with Me, een wandeling met persoonlijkheden die hun eigen kijk op de werken met jou delen.

Ook kan je door de tentoonstelling bladeren door de rondleiding met de curatoren te volgen.

Heb je niet de kans gehad om onze Keith Haring tentoonstelling te bezoeken? Of wil je je er net graag opnieuw in onderdompelen? Dan kan je nu de eerste pagina’s van de tentoonstellingscatalogus lezen, met de tekst van Curator Darren Pih. Via deze link kan je het boek online bestellen bij Mercatorfonds, beschikbaar in het Nederlands en het Frans. Geniet er van!

© Caroline Lessire
© Caroline Lessire

Zie ook

 • BOZAR AT HOME

  Ten gevolge van de corona-epidemie heeft BOZAR haar deuren gesloten, maar toch zitten we niet stil. Omdat cultuur ontzettend belangrijk is in onze maatschappij, hebben we besloten om via onze sociale netwerken een programmering aan te bieden die de artistieke en culturele diversiteit van BOZAR weerspiegelt.

  — gepubliceerd op
 • BOZAR AT HOME

  Keith Haring: 4 online opdrachten voor kinderen en families

  Laat je kinderen kennismaken met de wondere wereld van Keith Haring! Voor creatieve bezigheidstherapie tijdens deze lockdown schotelen we je een reeks activiteiten voor geïnspireerd op de beroemde New Yorkse kunstenaar uit de jaren 80.

  — gepubliceerd op