© Yannick Sas
RADAR

Keith Haring bij je thuis

BOZAR AT HOME

Ondanks het isolement bieden wij jou dankzij BOZAR at home het comfort dat de technologie ons biedt om vanuit je woonkamer onze tentoonstellingen te bezoeken.

Geniet van de virtuele rondleidingen, en zorg voor jezelf.

Keith Haring  
Als je nog niet de kans hebt gehad om onze Keith Haring tentoonstelling te zien of als je ze wil herontdekken, kan je ze (opnieuw) bezoeken met Walk with Me, een wandeling met persoonlijkheden die hun eigen kijk op de werken met jou delen.

(Her)bekijk hier de Walk With Me tour met Jaouad Alloul, theatermaker, multidisciplinair performer en activist. Als selfmade creatieve ondernemer doet hij niets liever dan zichzelf keer op keer uit zijn comfortzone te halen. Hij speelt graag met het thema gender en gaat geen enkel controversieel thema uit weg. In de bruggen die hij slaat tussen de verschillende identiteiten die hij zelf rijk is, schuift hij zijn activisme naar voren.   

Walk with me: Jaouad Alloul | Live | BOZAR

Ook kan je door de tentoonstelling bladeren door de rondleiding met de curatoren te volgen.

Hieronder vind je een virtuele rondleiding in LSFB (Frans-Belgische Gebarentaal).

Visite guidée en LSFB: Keith Haring | BOZAR

Heb je niet de kans gehad om onze Keith Haring tentoonstelling te bezoeken? Of wil je je er net graag opnieuw in onderdompelen? Dan kan je nu de eerste pagina’s van de tentoonstellingscatalogus lezen, met de tekst van Curator Darren Pih. Via deze link kan je het boek online bestellen bij Mercatorfonds, beschikbaar in het Nederlands en het Frans. Geniet er van!

© Caroline Lessire
© Caroline Lessire

Zie ook