RADAR

ARCHITECTURE + FILM

BOZAR AT HOME

Voor alle film- en architectuurliefhebbers: BOZAR selecteert een aantal favorieten voor bij jou thuis!


ARCHITEKTUR DER UNENDLICHKEIT (ARCHITECTURE OF INFINITY) – CHRISTOPH SCHAUB

Filmmaker Christop Schaub startte zijn persoonlijke reis door de tijd en ruimte tijdens zijn jeugdjaren, toen zijn fascinatie voor heilige gebouwen én zijn verwondering voor begin en einde ontstonden. Samen met architecten Peter Zumthor, Peter Märkli en Alvaro Siza Vieira, kunstenaars James Turell en Cristina Iglesias en de virtuoze drummer Jojo Mayer verkent Schaub de magie van heilige plekken, hier ruimer opgevat dan enkel kerkgebouwen.

Architecture of Infinity - Trailer English

De film volgt het ‘spirituele leven’ in de architectuur en beeldende kunsten, maar ook in de natuur. En tilt het letterlijk boven en over de grenzen van het denken heen. Een zwevende camera dompelt het publiek onder in somnambule beelden en neemt ons mee op een reis vanuit de oneindigheid van de sterrenhemel tot de diepten van de oceaan.

Gratis beschikbaar vanaf 23/O5 OO:OO voor 48 uur met volgende code: ARCHINFINITY

Zie ook

  • BOZAR AT HOME

    Ten gevolge van de corona-epidemie heeft BOZAR haar deuren gesloten, maar toch zitten we niet stil. Omdat cultuur ontzettend belangrijk is in onze maatschappij, hebben we besloten om via onze sociale netwerken een programmering aan te bieden die de artistieke en culturele diversiteit van BOZAR weerspiegelt.

    — gepubliceerd op