© Anne de Pierpont
RADAR

Volg de Singing Brussels Celebration workshops online

BOZAR AT HOME

Op zondag 7 juni nodigt BOZAR je uit voor een speciale editie van Singing Brussels Celebration. Een hele dag lang vinden verschillende zangworkshops plaats via Facebook. Heb je deze zangdag gemist? Volg hier onze workshops die toegankelijk zijn voor iedereen, voor alle leeftijden en niveaus. Zing en laat je stem horen!

1.“Wake up and sing!" met Panda van Proosdij (EN/NL)
Maak je lichaam wakker en warm je op om te zingen! Met haar "Voice & Physique" methode, is dat het doel van Panda van Proosdij's workshop. Trillende lichaamsdelen, rollende gewrichten en het oefenen van de stem met ondersteunende bewegingen. Je wordt actief maar zachtjes wakker en krijgt de rest van de dag energie.

2.“Singing Brussels Café” met Anita Daulne (FR/EN)
Anita Daulne laat je kennismaken met drie Afrikaanse en Aboriginal liedjes die voor iedereen toegankelijk zijn. In de Aboriginal cultuur is dans vooral een representatie van de activiteit van de natuur en de dieren. Laat je meevoeren naar andere horizonten door te zingen en, waarom ook niet, te dansen!

3.“Urban afternoon break” met FootboxG (NL/EN)
FootboxG (Urban Center Brussels), Belgisch beatbox-kampioen in 2018 en 2019, zal je op een speelse en fantasierijke manier kennis laten maken met deze discipline. Beatboxen bestaat uit het vocaal nabootsen van een drummachine, scratches en vele instrumenten (voornamelijk percussie). 

4.“Singing Brussels Apéro” met Paul Smith (EN/FR)
Paul Smith (VOCES8) biedt je een dynamische participatieve workshop aan voor tijdens jouw avondcocktail! Hij zal je begeleiden met een unieke leermethode die voor iedereen toegankelijk is.

Zie ook