© Simona Susnea
RADAR

Film: Nowhere

BOZAR AT HOME

Om de festiviteiten na ‘Pride Month’ voort te zetten, nodigen BOZAR en de British Council je uit voor de gratis online vertoning van Nowhere (2020) op woensdag 8 juli om 17.00 uur. De film vertelt het verhaal van een jonge Palestijnse vrouw, die illegaal de Israëlische grens overgaat om haar lang verloren broer te vinden, en de waarheid achter zijn gedwongen ballingschap ontdekt.

Nowhere maakt deel uit van More Films for Freedom, een digitaal kortfilmprogramma van de British Council en BFI (British Film Institute), waarin LGBTQ+ rechten, vrijheid en gelijkheid worden gevierd. De vertoning van deze twintig minuten durende film wordt gevolgd door een vraaggesprek met de regisseur, Christopher Manning.

More Films for Freedom: Nowhere

More Films for Freedom: Nowhere by Christopher Manning

Zie ook

  • Van ons digitale platform naar onze zalen

    BOZAR AT HOME

    Nu België geleidelijk aan de maatregelen rond Covid-19 afbouwt, opende BOZAR opnieuw een aantal tentoonstellingen. Het is nog even wachten om jullie weer te verwelkomen op onze andere activiteiten. In tussentijd blijven we jullie een aangepast artistiek programma aanbieden op ons digitale platform - met onder meer concerten, voorstellingen en film. 

    — gepubliceerd op