RADAR

Wie is het?

BOZAR AT HOME

Maak kennis met dit leuke, educatieve familiespel! Aan de hand van aanwijzingen die hun verbeelding en nieuwsgierigheid prikkelen, gaan kinderen op zoek naar iconische figuren die een bijzonder parcours aflegden.

Het kan gaan om sportmannen en -vrouwen, politici, kunstenaars ... stuk voor stuk markante personen die dankzij hun prestaties onze samenleving een stukje warmer en menselijker hebben gemaakt. Dit spel doorbreekt stereotypen en brengt op een speelse manier culturele diversiteit onder de aandacht. Het wordt aangeboden in samenwerking met Belgïk Mojaïk. Jong en oud zijn fan!

Belgïk Mojaïk is een Brusselse vereniging die via de educatieve instrumenten en acties die ze creëert, gebruik maakt van culturele antropologie en kunstgeschiedenis om sociale cohesie, burgerschapsonderwijs en gelijke kansen te bevorderen. 

Een productie van Belgïk Mojaïk in samenwerking met BOZAR. 
In het kader van het FORUM-programma, een samenwerking tussen het AfrikaMuseum en BOZAR, gefinancierd door de Belgische Ontwikkelingssamenwerking. 

Zie ook

  • Van ons digitale platform naar onze zalen

    BOZAR AT HOME

    Nu België geleidelijk aan de maatregelen rond Covid-19 afbouwt, opende BOZAR opnieuw een aantal tentoonstellingen. Het is nog even wachten om jullie weer te verwelkomen op onze andere activiteiten. In tussentijd blijven we jullie een aangepast artistiek programma aanbieden op ons digitale platform - met onder meer concerten, voorstellingen en film. 

    — gepubliceerd op