News

 • SERIAL DATING : The Big Get-Together for TV Series Creatives

  Uiterste datum voor inschrijvingen: 4.11.2019 13:00

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Oproep voor projecten: Pitching sessions

  Uiterste datum voor inschrijvingen: 4/11/2019 13:00

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • STARTS & Studiotopia

  De interactie tussen kunst en wetenschap in Europa aanmoedigen

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Beleef het Noorderlicht bij BOZAR!

  Een video mapping installatie van Maria Ilia brengt het Noorderlicht naar BOZAR, in het kader van het Nordic Festival.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • European Lab Brussels, alsof je er zelf bij bent, #ELBXL2019

  Volg op je scherm tien fascinerende evenementen die het woord geven aan verschillende generaties activisten en aan pleitbezorgers van thema’s en projecten rond cultuur, media en democratie. Als je niet naar het Paleis voor Schone Kunsten kunt komen, zullen we er alles aan doen zodat ook jij van hun aanwezigheid bij BOZAR kunt genieten. Het is heel eenvoudig: kies hieronder de evenementen die je interesseren en surf naar de pagina op de datum en het uur die in de player aangeduid staan.

  — gepubliceerd op
 • EFFE Awards at Bozar

  Op donderdag 26 september werden 24 #EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) Laureaten in de bloemen gezet bij BOZAR.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Schrijvers of woordkunstenaars gezocht voor CANTANIA

  Cantania is een zangtraject voor leerlingen en leerkrachten uit de 2e en 3e graad van het Brussels lager onderwijs. Het project wil een duurzame band creëren tussen zingen en de klas. Jaarlijks wordt een nieuwe tweetalige cantate gecomponeerd, die aan het einde van het traject opgevoerd wordt in BOZAR.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Gratis naar incarNations op 15 september

  Naar aanleiding van Open Monumentendagen Brussel zal de tentoonstelling incarNations op 15 september uitzonderlijk gratis toegankelijk zijn. Je hoeft dus geen ticket te kopen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Tips and tricks for educators

  Met welke uitdagingen krijg je te maken wanneer je met je school deelneemt aan een artistiek project? Hoe stellen we jongeren in staat om hun zeggenschap op te nemen zodat ze integraal kunnen deelnemen aan artistieke projecten? Hoe transformeert een project als dit de betrokken instellingen?

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Filip Dujardin

  ​​​​​​​Dierendonckblancke op de XIIe Internationale Architectuur Biënnale van São Paulo

  De tentoonstelling Dierendonckblancke Praxis werd geselecteerd uit meer dan 740 internationale voorstellen om deel uit te maken van de tentoonstelling Architectures of the Everyday in het kader van de prestigieuze XIIe Internationale Architectuur Biënnale van São Paulo. De expo loopt tussen september en december in het CCSP in São Paulo en de opening vindt plaats van 10 tot 13 september.

  lees meer
  — gepubliceerd op