30

De nieuwe BOZAR BOOKSHOP opent de deuren! Ontdek er alle tentoonstellingscatalogi van BOZAR, maar ook een uitgelezen selectie van internationale boeken over kunst, architectuur, fotografie en design, en designobjecten, kinderboeken en speelgoed.

BOZAR vertrouwt de officiële BOZAR BOOKSHOP van het Paleis voor Schone Kunsten graag toe aan de boekhandelaar Walther König. De boekhandel heeft vestigingen in Amsterdam, Berlijn, Londen, Wenen, Parijs en Milaan en is daarmee niet alleen Europees koploper in de verkoop van kunstboeken, maar ook een van de meest gerespecteerde uitgevers van kunstboeken ter wereld. Je vindt onder meer een boekhandel van Walther König in de Londense Whitechapel Gallery, in het Parijse Palais de Tokyo, in de Berlijnse Nationalgalerie, in het Stedelijke Museum in Amsterdam en voortaan dus ook in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten - een primeur voor België.

Het Gentse architectenbureau Robbrecht & Daem ontwierp de BOOKSHOP in dezelfde stijl als hun ontwerp voor BOZAR TICKETS en het BOZAR CAFÉ. Een elegant en eigentijds design, geheel in de geest van Victor Horta die bijna honderd jaar geleden het Paleis voor Schone Kunsten tekende.

 

Openingsuren
Van dinsdag tot zondag:  10:00 - 18:00
Op donderdag:  10:00 - 21:00


 • Alle evenementen geannuleerd t.e.m. 19.11

  Omwille van de veiligheidsmaatregelen die de Minister-President van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest opgelegd heeft rond het coronavirus (Covid-19), kunnen alle evenementen van 26 oktober tot en met 19 november bij BOZAR helaas niet doorgaan.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Casse-croûte is terug!

  Ondanks de sluiting van de restaurantzaal, kan je dankzij onze ‘Casse-Croûte’-formule blijven genieten van de creaties van onze chef. Plaats je bestelling, haal je door onze chef bereide gerecht af en … aan tafel! Raadpleeg hier de menukaart. Een bestelling plaatsen kan per e-mail naar karen.torosyan@bozarrestaurant.be of telefonisch op de nummers 02/274 15 64 of 0496 700 527. Afhalen kan uitsluitend op afspraak in de restaurantboetiek, Baron Hortastraat 3. Betalen kan via Bancontact of Payconiq. Eet smakelijk!

  — gepubliceerd op
 • © Gaetan Miclotte

  Café Victor en BOZAR Restaurant sluiten hun deuren

  Naar aanleiding van de beslissingen van de federale regering rond Covid-19, sluiten ook Café Victor en ons restaurant een maand de deuren. We hopen dat de situatie snel beter wordt en we jullie weer kunnen ontvangen voor een koffie, een ontspannende lunch of een heerlijk driegangenmenu. Al moet je de kookkunsten van chef Karen Torosyan niet helemaal missen, want BOZAR restaurant start opnieuw met een take-away formule. Meer informatie volgt snel.

  lees meer
  — gepubliceerd op