13

Volg op je scherm tien fascinerende evenementen van het Afropolitan Festival rond de afropolitaanse cultuur, filosofie en maatschappelijke problemen.

Meer dan 70 artiesten en culturele spelers uit België, Congo-Brazzaville en de Democratische Republiek Congo, Ghana en heel Europa tekenen present! Als je niet naar het Paleis voor Schone Kunsten kan komen, zullen we er alles aan doen zodat ook jij van hun aanwezigheid kunt genieten.

Het is heel eenvoudig: kies hieronder de evenementen die je interesseren en surf naar de pagina op de datum en het uur die in de speler staan aangeduid.


 • Beleef het Noorderlicht bij BOZAR!

  Een video mapping installatie van Maria Ilia brengt het Noorderlicht naar BOZAR, in het kader van het Nordic Festival.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • European Lab Brussels, alsof je er zelf bij bent, #ELBXL2019

  Volg op je scherm tien fascinerende evenementen die het woord geven aan verschillende generaties activisten en aan pleitbezorgers van thema’s en projecten rond cultuur, media en democratie. Als je niet naar het Paleis voor Schone Kunsten kunt komen, zullen we er alles aan doen zodat ook jij van hun aanwezigheid bij BOZAR kunt genieten. Het is heel eenvoudig: kies hieronder de evenementen die je interesseren en surf naar de pagina op de datum en het uur die in de player aangeduid staan.

  — gepubliceerd op
 • EFFE Awards at Bozar

  Op donderdag 26 september werden 24 #EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) Laureaten in de bloemen gezet bij BOZAR.

  lees meer
  — gepubliceerd op