22

De laatste jaren slaagde BOZAR erin het aantal bezoekers te verdubbelen en cutting edge muzikanten, high profile elektronische producers en sterk gewaardeerde experimentalisten uit heel Europa aan te trekken.

Zet de volgende editie van BEAF dan ook zeker in je agenda! Het festival vindt dit jaar plaats op 28,29 en 30 september 2017, maar de expo opent al op 14.09.2017.

De kunstbeurs ‘Art on Paper’, een samenwerking met BOZAR, won de visit.brussels Award 2017 in de categorie ‘International Congress & Fair 2016’. Daarnaast werden Picasso. Sculptures, BOZAR BRASSERIE en Difference Day (een coproductie van BOZAR, de VUB en Evens Foundation) genomineerd in de categorieën ‘Most Noted Exhibition 2016’, ‘Best Gastronomic Concept 2016’ en ‘International Congress & Fair 2016’.


 • Kunstenaarfragmenten: Een reis van ontmoetingen door Roemenië

  Roemenië is al eeuwenlang een land van artistieke creatie dat de culturele verbeelding van Europa mee vormgeeft. Haar kunstenaars, van Brancusi tot Tzara en Bratescu, hebben bijgedragen tot de meest avant-gardistische stromingen van ons continent.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • BOZAR en de Buurthuizen van de Stad Brussel versterken de toegang tot kunsten en cultuur voor Brusselaars

  BOZAR en de Buurthuizen van de Stad Brussel ondertekenen een partnerschap om het culturele aanbod en de toegang tot kunsten en cultuur voor inwoners van de Stad Brussel te versterken, met specifieke aandacht voor geïsoleerden en kansarmen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • @ Caroline Lessire

  PROJECTOPROEP: NEXT GENERATION, PLEASE! ’19-’20

  Werk je samen met jongeren? Als leerkracht of begeleider in een culturele vereniging? Neem deel aan de vierde editie van Next Generation, Please!.

  lees meer
  — gepubliceerd op