16

De laatste jaren slaagde BOZAR erin het aantal bezoekers te verdubbelen en cutting edge muzikanten, high profile elektronische producers en sterk gewaardeerde experimentalisten uit heel Europa aan te trekken.

Zet de volgende editie van BEAF dan ook zeker in je agenda! Het festival vindt dit jaar plaats op 28,29 en 30 september 2017, maar de expo opent al op 14.09.2017.

De kunstbeurs ‘Art on Paper’, een samenwerking met BOZAR, won de visit.brussels Award 2017 in de categorie ‘International Congress & Fair 2016’. Daarnaast werden Picasso. Sculptures, BOZAR BRASSERIE en Difference Day (een coproductie van BOZAR, de VUB en Evens Foundation) genomineerd in de categorieën ‘Most Noted Exhibition 2016’, ‘Best Gastronomic Concept 2016’ en ‘International Congress & Fair 2016’.


 • Afropolitan genomineerd voor EFFE audience award: stem nu

  De meest recente editie van het Afropolitanfestival (februari 2019) werd net genomineerd voor een EFFE Award, de prestigieuze Europese prijs voor festivals.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Ars Musica viert 30 jaar muzikaal avontuur!  

  Dit jaar blaast Ars Musica 30 kaarsjes uit. Het bekende festival voor hedendaagse muziek is intussen een belangrijk internationaal evenement geworden dat erin geslaagd is de vinger aan de creatieve pols te houden. Zo kan het een almaar rijker spectrum van de diverse esthetische stromingen van onze tijd presenteren. Ars Musica viert zijn verjaardag bij BOZAR met vier uiteenlopende concerten.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Bied op de fiets van Eddy Merckx!

  Ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van zijn eerste gele trui biedt Eddy Merckx zijn fiets aan voor een veiling ten gunste van BOZAR.

  lees meer
  — gepubliceerd op