19

Twee projecten van BOZAR maken kans op een visit.brussels Award 2017, elk in hun respectieve categorie: BOZAR NIGHT in de categorie Evening Experience 2017 en de tentoonstelling Brussel is een Plaizier in de categorie Most Noted Exhibition 2017

Elk jaar worden tijdens de prijsuitreiking van de visit.brussels Awards projecten bekroond die actief bijdragen tot de uitstraling van Brussel. Doel is om acties en events in de schijnwerpers te zetten die de kwaliteit van het onthaal van bezoekers en het internationale aanzien van de hoofdstad verbeteren.

In de eerste selectieronde koos het publiek twee projecten voor elk van de negen categorieën. Nu is het aan de jury om de winnaars aan te duiden op basis van vijf criteria: de impact van het project op de internationale uitstraling van Brussel, de impact ervan op het toerisme in Brussel, de originaliteit en duurzaamheid van het project, en de inspanningen voor de toegankelijkheid ervan voor personen met een beperkte mobiliteit. De prijsuitreiking vindt plaats op 29.03.2018 tijdens de visit.brussels Awards & Networking Night.

We danken jullie van harte om voor de verschillende projecten van BOZAR te hebben gestemd! Nu kunnen we enkel nog duimen…


 • 3 nominaties LangZullenWeLezen-trofeeën voor BOZAR in boekvorm

  De LangZullenWeLezen-trofeeën zijn de boekenprijzen die de VRT en haar partners dit jaar voor het eerst uitreiken in het kader van de leesbevorderingsactie LangZullenWeLezen. Je kan stemmen in 10 categorieën tot en met 14 oktober.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Digital Natives (De digitale generatie)

  BOZAR en Soul of Nations (Washington DC) lanceren een oproep tot deelname voor jongeren tussen 18 en 25 jaar die tussen september 2018 en mei 2019 willen deelnemen aan een gevarieerd artistiek uitwisselingsproject in België en de Verenigde Staten.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Gramophone Award 2018 voor Arcadi Volodos

  De pianovirtuoos gaat aan de haal met een van de meest prestigieuze prijzen in de klassieke muziek. Boek je tickets voor zijn concert in BOZAR op 21 november.

  lees meer
  — gepubliceerd op