25

Twee projecten van BOZAR maken kans op een visit.brussels Award 2017, elk in hun respectieve categorie: BOZAR NIGHT in de categorie Evening Experience 2017 en de tentoonstelling Brussel is een Plaizier in de categorie Most Noted Exhibition 2017

Elk jaar worden tijdens de prijsuitreiking van de visit.brussels Awards projecten bekroond die actief bijdragen tot de uitstraling van Brussel. Doel is om acties en events in de schijnwerpers te zetten die de kwaliteit van het onthaal van bezoekers en het internationale aanzien van de hoofdstad verbeteren.

In de eerste selectieronde koos het publiek twee projecten voor elk van de negen categorieën. Nu is het aan de jury om de winnaars aan te duiden op basis van vijf criteria: de impact van het project op de internationale uitstraling van Brussel, de impact ervan op het toerisme in Brussel, de originaliteit en duurzaamheid van het project, en de inspanningen voor de toegankelijkheid ervan voor personen met een beperkte mobiliteit. De prijsuitreiking vindt plaats op 29.03.2018 tijdens de visit.brussels Awards & Networking Night.

We danken jullie van harte om voor de verschillende projecten van BOZAR te hebben gestemd! Nu kunnen we enkel nog duimen…


 • BOZAR brengt eerbetoon ann RCR Arquitectes

  Uit waardering voor en op vraag van RCR Arquitectes reisde CEO en artistiek directeur van BOZAR, Paul Dujardin, naar Barcelona om een evenement ter ere van het befaamde architectenbureau bij te wonen en een keynote over hun bijzondere kwaliteiten te presenteren.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Anouar Brahem © Marco Borggreve

  Klara's Classical Music Awards

  Op woensdag 14 maart vond de achtste editie plaats van de Klara's Classical Music Awards. Deze ceremonie bekroont Belgische en internationale musici die zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Claus, 1986, Herman Selleslags

  Save the date!

  Exact tien jaar na de sterfdag van Hugo Claus, opent BOZAR op maandag 19 maart uitzonderlijk de deuren van de tentoonstelling Hugo Claus, Con Amore, van 12 uur tot 20 uur.

  lees meer
  — gepubliceerd op