22

Twee projecten van BOZAR maken kans op een visit.brussels Award 2017, elk in hun respectieve categorie: BOZAR NIGHT in de categorie Evening Experience 2017 en de tentoonstelling Brussel is een Plaizier in de categorie Most Noted Exhibition 2017

Elk jaar worden tijdens de prijsuitreiking van de visit.brussels Awards projecten bekroond die actief bijdragen tot de uitstraling van Brussel. Doel is om acties en events in de schijnwerpers te zetten die de kwaliteit van het onthaal van bezoekers en het internationale aanzien van de hoofdstad verbeteren.

In de eerste selectieronde koos het publiek twee projecten voor elk van de negen categorieën. Nu is het aan de jury om de winnaars aan te duiden op basis van vijf criteria: de impact van het project op de internationale uitstraling van Brussel, de impact ervan op het toerisme in Brussel, de originaliteit en duurzaamheid van het project, en de inspanningen voor de toegankelijkheid ervan voor personen met een beperkte mobiliteit. De prijsuitreiking vindt plaats op 29.03.2018 tijdens de visit.brussels Awards & Networking Night.

We danken jullie van harte om voor de verschillende projecten van BOZAR te hebben gestemd! Nu kunnen we enkel nog duimen…


 • Liefdadigheidsdiner in het BOZAR Restaurant

  Op 16 februari kookten 25 sterrenchefs in drie Brusselse sterrenzaken, waaronder het BOZAR Restaurant, ten voordele van het liefdadigheidsproject van de Zuid-Afrikaanse chef-kok Margot Janse. Haar organisatie Isabelo, Feeding Hungry Minds levert al tien jaar elke schooldag 1.500 maaltijden aan Zuid-Afrikaanse kinderen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Alexey Klyuykov

  Oproep voor creatieve bijdragen Symposium ‘Race, Power and Culture: Een Kritische Blik op Belgische Culturele Instellingen’

  Het symposium is op zoek naar creatieve en kritische geesten die het podium willen delen en de vanzelfsprekendheden en verwachtingen in de culturele instellingen willen doorbreken.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Theodoor Van Loon op reis

  De herontdekking van de Brusselse caravaggist Theodoor van Loon gaat verder. Na de grandioze retrospectieve bij BOZAR gaat Van Loon op reis. Vanaf 15 februari is een selectie van de werken uit onze tentoonstelling te zien in het MNHA (Musée national d’histoire et d’art) in Luxemburg.

  lees meer
  — gepubliceerd op