24

Twee projecten van BOZAR maken kans op een visit.brussels Award 2017, elk in hun respectieve categorie: BOZAR NIGHT in de categorie Evening Experience 2017 en de tentoonstelling Brussel is een Plaizier in de categorie Most Noted Exhibition 2017

Elk jaar worden tijdens de prijsuitreiking van de visit.brussels Awards projecten bekroond die actief bijdragen tot de uitstraling van Brussel. Doel is om acties en events in de schijnwerpers te zetten die de kwaliteit van het onthaal van bezoekers en het internationale aanzien van de hoofdstad verbeteren.

In de eerste selectieronde koos het publiek twee projecten voor elk van de negen categorieën. Nu is het aan de jury om de winnaars aan te duiden op basis van vijf criteria: de impact van het project op de internationale uitstraling van Brussel, de impact ervan op het toerisme in Brussel, de originaliteit en duurzaamheid van het project, en de inspanningen voor de toegankelijkheid ervan voor personen met een beperkte mobiliteit. De prijsuitreiking vindt plaats op 29.03.2018 tijdens de visit.brussels Awards & Networking Night.

We danken jullie van harte om voor de verschillende projecten van BOZAR te hebben gestemd! Nu kunnen we enkel nog duimen…


 • BMW ARTVILLE + Jan Fabre curated by BOZAR

  De gemeente Knokke-Heist en BMW verrassen deze zomer met een nieuwe exclusieve locatie op het strand, pal voor het casino: BMW ARTVILLE. Dit ambitieuze project biedt een unieke mix van kunst, technologie en lifestyle.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Recordlente voor BOZAR

  De voorjaarsexpo’s van BOZAR lokten reeds 270.000 bezoekers. Last chance om de retrospectieve van Fernand Léger te bezoeken, nog tot nu zondag!

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Welkom in Brussel, welkom in BOZAR

  Stad Brussel en BOZAR slaan de handen in elkaar en schenken alle nieuwe inwoners van de hoofdstad een expoticket zodat ze het Paleis voor Schone Kunsten kunnen ontdekken.

  lees meer
  — gepubliceerd op