11

Twee projecten van BOZAR maken kans op een visit.brussels Award 2017, elk in hun respectieve categorie: BOZAR NIGHT in de categorie Evening Experience 2017 en de tentoonstelling Brussel is een Plaizier in de categorie Most Noted Exhibition 2017

Elk jaar worden tijdens de prijsuitreiking van de visit.brussels Awards projecten bekroond die actief bijdragen tot de uitstraling van Brussel. Doel is om acties en events in de schijnwerpers te zetten die de kwaliteit van het onthaal van bezoekers en het internationale aanzien van de hoofdstad verbeteren.

In de eerste selectieronde koos het publiek twee projecten voor elk van de negen categorieën. Nu is het aan de jury om de winnaars aan te duiden op basis van vijf criteria: de impact van het project op de internationale uitstraling van Brussel, de impact ervan op het toerisme in Brussel, de originaliteit en duurzaamheid van het project, en de inspanningen voor de toegankelijkheid ervan voor personen met een beperkte mobiliteit. De prijsuitreiking vindt plaats op 29.03.2018 tijdens de visit.brussels Awards & Networking Night.

We danken jullie van harte om voor de verschillende projecten van BOZAR te hebben gestemd! Nu kunnen we enkel nog duimen…


 • © Jo Van de Vyver

  Heropening van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Yannick Sas

  President Macron in BOZAR

  Vandaag sloot de Franse president Emmanuel Macron zijn tweedaagse bezoek aan België af in BOZAR.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Gaetan Miclotte, Blueclic photography

  BOZAR RESTAURANT sterkste stijger in rangorde Gault&Millau

  Ook dit jaar behoort BOZAR RESTAURANT tot de beste eetadressen van het land. De prestigieuze culinaire gids Gault&Millau koos ons restaurant opnieuw voor hun nieuwe editie – maar er is meer.

  lees meer
  — gepubliceerd op