23

Tijdens de recentste editie van de Awards Ceremony & Networking Night van visit.brussels, die culturele en toeristische projecten in de hoofdstad bekroont, ontving BOZAR de prijs van “Most Noted Exhibition 2017” voor de tentoonstelling van vorige zomer “Brussel is een Plaizier”. De expo toonde een reeks afbeeldingen van onze stad, voorgesteld door de Brusselse uitgeverij Plaizier. “Kiosks in Parks”, dat eveneens in de prijzen viel, werd samengesteld door Ambra Fabi en Giovanni Piovene, die overigens aan de wieg staan van “Half Circus”, de tent die naast het Paleis voor Schone Kunsten werd opgetrokken voor onze tentoonstelling rond Fernand Léger en sindsdien een tijdelijke ruimte biedt voor ontmoeting en uitwisseling. En last but not least werd het BIFFF, eveneens georganiseerd bij BOZAR, bekroond tijdens BIF-Market 2017, waar de internationale industrie van de genrefilm aanwezig was. We willen visit.brussels bedanken voor de erkenning van het werk van BOZAR en van alle Brusselse culturele en toeristische instellingen.


 • Proficiat Samuel Hasselhorn! 

  Deze Duitse bariton won de negende editie van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • De finalisten van de BelgianArtPrize 2019 zijn bekend!

  Sven Augustijnen, Koenraad Dedobbeleer, Gabriel Kuri en het kunstenaarsduo Jos de Gruyter & Harald Thys werden geselecteerd voor de BelgianArtPrize 2019.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Cantania © Beata Szparagowska

  Cantania: Oproep voor het schooljaar 18-19

  Cantania 18-19: Straat van de Vrijheid. Via het internationale project Cantania laat BOZAR leerkrachten en leerlingen proeven van de inspirerende kracht van zingen.

  lees meer
  — gepubliceerd op