23

Werk je samen met jongeren? Als leerkracht of begeleider in een culturele vereniging? Ben je geïnteresseerd om een debat over Europa en burgerschap met jongeren op gang te brengen? Dan zal dit je vast interesseren!

Met het project Next Generation, Please! wil BOZAR jongeren inspireren om zich als bewuste, mondige en creatieve burgers te ontwikkelen in een Europa waarin hun stem en ideeën tellen. Met Next Generation, Please! willen we het publieke debat over Europees burgerschap stimuleren en jongeren aanmoedigen om hun meningen en ideeën over (de toekomst) van Europa te delen. Voor de derde editie gaan we op hetzelfde elan verder en zoeken we interessante projecten die elk op hun eigen manier een nieuw hoofdstuk schrijven aan het Europese verhaal.

Deadline: verlengd tot 15 juni 2018


 • Proficiat Samuel Hasselhorn! 

  Deze Duitse bariton won de negende editie van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • De finalisten van de BelgianArtPrize 2019 zijn bekend!

  Sven Augustijnen, Koenraad Dedobbeleer, Gabriel Kuri en het kunstenaarsduo Jos de Gruyter & Harald Thys werden geselecteerd voor de BelgianArtPrize 2019.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Cantania © Beata Szparagowska

  Cantania: Oproep voor het schooljaar 18-19

  Cantania 18-19: Straat van de Vrijheid. Via het internationale project Cantania laat BOZAR leerkrachten en leerlingen proeven van de inspirerende kracht van zingen.

  lees meer
  — gepubliceerd op