21

Werk je samen met jongeren? Als leerkracht of begeleider in een culturele vereniging? Ben je geïnteresseerd om een debat over Europa en burgerschap met jongeren op gang te brengen? Dan zal dit je vast interesseren!

Met het project Next Generation, Please! wil BOZAR jongeren inspireren om zich als bewuste, mondige en creatieve burgers te ontwikkelen in een Europa waarin hun stem en ideeën tellen. Met Next Generation, Please! willen we het publieke debat over Europees burgerschap stimuleren en jongeren aanmoedigen om hun meningen en ideeën over (de toekomst) van Europa te delen. Voor de derde editie gaan we op hetzelfde elan verder en zoeken we interessante projecten die elk op hun eigen manier een nieuw hoofdstuk schrijven aan het Europese verhaal.

Deadline: verlengd tot 15 juni 2018


 • © Caroline Lessire

  Ontwerp het campagnebeeld voor de Next Generation, Please! tentoonstelling

  Verras ons met een inspirerend beeld dat in het oog springt en waar de eigenzinnige, rebelse jeugdigheid van afstraalt. De eerste tien geselecteerde projecten zullen getoond worden in een tentoonstelling in BOZAR, en er zijn nog andere prijzen te winnen... You(th) can do it!

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Jo Van de Vyver

  Heropening van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Yannick Sas

  President Macron in BOZAR

  Vandaag sloot de Franse president Emmanuel Macron zijn tweedaagse bezoek aan België af in BOZAR.

  lees meer
  — gepubliceerd op