20

Wegens het overweldigende succes is de tentoonstelling "Hugo Claus, Con Amore" verlengd tot zondag 22 juli.

10 jaar na zijn dood en 50 jaar na mei ’68 wijdt BOZAR een museale tentoonstelling aan Vlaanderens meest bekroonde auteur: Hugo Claus. De multidisciplinaire expo toont Claus in al zijn facetten: schrijver, schilder, theatermaker, filmregisseur. Toch werd het geen traditioneel overzicht van een leven en een oeuvre. Curator Marc Didden maakte met liefde – con amore -  een hoogst persoonlijke tentoonstelling, niet óver Claus, maar vóór Claus.

 

Opgelet! De expo is uitzonderlijk gesloten van 5 t.e.m. 8 juni vanwege de afbouw van een andere tentoonstelling. Alvast bedankt voor je begrip.


 • BMW ARTVILLE + Jan Fabre curated by BOZAR

  De gemeente Knokke-Heist en BMW verrassen deze zomer met een nieuwe exclusieve locatie op het strand, pal voor het casino: BMW ARTVILLE. Dit ambitieuze project biedt een unieke mix van kunst, technologie en lifestyle.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Recordlente voor BOZAR

  De voorjaarsexpo’s van BOZAR lokten reeds 270.000 bezoekers. Last chance om de retrospectieve van Fernand Léger te bezoeken, nog tot nu zondag!

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Welkom in Brussel, welkom in BOZAR

  Stad Brussel en BOZAR slaan de handen in elkaar en schenken alle nieuwe inwoners van de hoofdstad een expoticket zodat ze het Paleis voor Schone Kunsten kunnen ontdekken.

  lees meer
  — gepubliceerd op