14

Wegens het overweldigende succes is de tentoonstelling "Hugo Claus, Con Amore" verlengd tot zondag 22 juli.

10 jaar na zijn dood en 50 jaar na mei ’68 wijdt BOZAR een museale tentoonstelling aan Vlaanderens meest bekroonde auteur: Hugo Claus. De multidisciplinaire expo toont Claus in al zijn facetten: schrijver, schilder, theatermaker, filmregisseur. Toch werd het geen traditioneel overzicht van een leven en een oeuvre. Curator Marc Didden maakte met liefde – con amore -  een hoogst persoonlijke tentoonstelling, niet óver Claus, maar vóór Claus.

 

Opgelet! De expo is uitzonderlijk gesloten van 5 t.e.m. 8 juni vanwege de afbouw van een andere tentoonstelling. Alvast bedankt voor je begrip.


 • BOZAR TICKETS wordt verbouwd

  Van 13 tot en met 17 augustus is BOZAR TICKETS gesloten voor werken. In die periode kan je je tickets kopen in de hal vooraan in het Paleis voor Schone Kunsten, of online.

  — gepubliceerd op
 • Culture at Work Africa. Aanbesteding

  BOZAR nodigt zijn Afrikaanse culturele partners uit om deel te nemen aan het project Culture at Work Africa, dat mede door de Europese Unie wordt gefinancierd.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Haal alles uit de zomer met de Summer Pass

  Voor maar € 20 bezoek je de tentoonstellingen Charlemagne Palestine, Hugo Claus. Con AmoreResist! en Somewhere in Between wanneer je maar wil (hou er wel rekening mee dat de tentoonstellingen niet allen dezelfde einddatum hebben), tot 26 august 2018. Interesse?

  lees meer
  — gepubliceerd op