24

Goed nieuws voor wie op zoek is naar een lekker ontbijt, een gezonde lunch of een heerlijk diner in een stijlvolle omgeving.

BOZAR CAFE VICTOR is vanaf nu ook open op maandag. Je kan er dus elke dag terecht van 10u tot 22u. Een ideale tussenstop tijdens je bezoek aan BOZAR.


 • “Endless”. Vlad Nanca. 2017. Courtesy of the Artist

  Open call: Uitwisselingsproject met kunstenaars (Roemenië-België)

  Bent u een Belgische kunstenaar die graag zou willen deelnemen aan een verrijkende reis naar Roemenië en andere Europese kunstenaars zou willen ontmoeten? BOZAR is op zoek naar opkomende kunstenaars die zouden deelnemen aan een uitwisselingsprogramma gedurende de maand maart in Roemenië. Deze oproep tot deelname loopt tot 1 februari 2019

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Stormloop voor Beyond Klimt

  De tentoonstelling Beyond Klimt sloot zondag de deuren met meer dan 100.000 bezoekers op de teller. Hiermee verovert de expo meteen een plekje in de top 3 van de best bezochte BOZAR-tentoonstellingen van de laatste 10 jaar.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Caroline Lessire

  Ontwerp het campagnebeeld voor de Next Generation, Please! tentoonstelling

  Verras ons met een inspirerend beeld dat in het oog springt en waar de eigenzinnige, rebelse jeugdigheid van afstraalt. De eerste tien geselecteerde projecten zullen getoond worden in een tentoonstelling in BOZAR, en er zijn nog andere prijzen te winnen... You(th) can do it!

  lees meer
  — gepubliceerd op