01

Goed nieuws voor wie op zoek is naar een lekker ontbijt, een gezonde lunch of een heerlijk diner in een stijlvolle omgeving.

BOZAR CAFE VICTOR is vanaf nu ook open op maandag. Je kan er dus elke dag terecht van 10u tot 22u. Een ideale tussenstop tijdens je bezoek aan BOZAR.


  • De drie federale culturele instellingen zetten hun samenwerking kracht bij

    Om de uitdagingen van de Covid-19-pandemie het hoofd te kunnen bieden, besloten het Belgian National Orchestra, BOZAR en de Munt om de samenwerking die ze vier jaar geleden zijn aangegaan nog verder op te schroeven. Samen willen ze het gebruik van de beschikbare middelen optimaliseren, een hoogwaardig artistiek programma blijven bieden en hun banden met de mensen aanhalen. De drie instellingen werken ook samen aan een coherente toepassing van de voorzorgsmaatregelen die de overheid voorschrijft. Het welzijn en comfort van publiek en medewerkers is voor elk van de instellingen immers de allergrootste prioriteit.

    lees meer
    — gepubliceerd op
  • Casse-croûte: een culinaire BOZAR RESTAURANT ervaring aan jouw eettafel!

    Toen de COVID-19-crisis losbrak, maakte onze chef-kok Karen Torosyan zich de nieuwe realiteit eigen in no time. Op 24 maart lanceerde hij zijn nieuwe culinaire dienst, Casse-croûte. Nu de klassieke restaurantervaring geen optie meer is, besloot hij deze beleving naar jouw keuken te brengen. Je krijgt alle verwarmingsinstructies die je nodig hebt om de verschillende gerechten te serveren. Op die manier zal de chef jou en je tafelgenoten – zelfs vanop afstand – naar de essentie van zijn kookkunsten leiden. Met zijn uitgebreid assortiment van gerechten bezorgt chef Karen Torosyan jou toch de gehoopte culinaire ervaring.

    lees meer
    — gepubliceerd op
  • Hoe ervaar jij de lockdown?

    Het staat al lang vast dat kunst bijdraagt tot ons welzijn, maar hoe zit dat in tijden van afzondering? Vul enkele vragen in en draag zo je steentje bij aan het Europese onderzoek naar de impact van kunst op de gezondheid tijdens de lockdown.

    lees meer
    — gepubliceerd op