19

Ook dit jaar behoort BOZAR RESTAURANT tot de beste eetadressen van het land. De prestigieuze culinaire gids Gault&Millau koos ons restaurant opnieuw voor hun nieuwe editie – maar er is meer.

Met een score van 16,5/20 is BOZAR RESTAURANT ook de sterkste stijger van alle Brusselse adressen.

En uit de commentaar blijkt dat de gids er alle vertrouwen in heeft dat die stijgende lijn nog zal worden voortgezet!

Het oordeel van de jury:

“Dat Karen Torosyan, een chef met Armeense roots die de Franse klassieke keuken helemaal omarmd heeft, een supertalent is, daar waren we al langer van overtuigd. Maar toch werden we nog helemaal weggeblazen […] In de zaal zorgt de stijlvolle maître Arnaud De Schepper voor een vlotte gang van zaken. Samen met de soms verbluffende gerechten die je hier eet, zorgt dat er voor dat we er van overtuigd zijn dat het verhaal hier nog lang niet uitverteld is.”


 • Brussels Bijou

  Hét stadsjuweel voor podiumartiesten in Brussel.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Cantania 2018 © Beata Szparagowska

  Oproep aan leerkrachten: Krijg je leerlingen aan het zingen in de klas met Cantania

  Via het internationale project Cantania laat BOZAR leerkrachten en leerlingen proeven van de inspirerende kracht van zingen. Ben je leerkracht lager onderwijs en op zoek naar een project dat de creativiteit, de concentratie, het langetermijngeheugen en de samenwerkingszin van kinderen aanscherpt? Schrijf je dan in voor de zesde editie van Cantania en neem deel aan de vormingssessies in het Paleis voor Schone Kunsten.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Liefdadigheidsdiner in het BOZAR Restaurant

  Op 16 februari kookten 25 sterrenchefs in drie Brusselse sterrenzaken, waaronder het BOZAR Restaurant, ten voordele van het liefdadigheidsproject van de Zuid-Afrikaanse chef-kok Margot Janse. Haar organisatie Isabelo, Feeding Hungry Minds levert al tien jaar elke schooldag 1.500 maaltijden aan Zuid-Afrikaanse kinderen.

  lees meer
  — gepubliceerd op