19

Ook dit jaar behoort BOZAR RESTAURANT tot de beste eetadressen van het land. De prestigieuze culinaire gids Gault&Millau koos ons restaurant opnieuw voor hun nieuwe editie – maar er is meer.

Met een score van 16,5/20 is BOZAR RESTAURANT ook de sterkste stijger van alle Brusselse adressen.

En uit de commentaar blijkt dat de gids er alle vertrouwen in heeft dat die stijgende lijn nog zal worden voortgezet!

Het oordeel van de jury:

“Dat Karen Torosyan, een chef met Armeense roots die de Franse klassieke keuken helemaal omarmd heeft, een supertalent is, daar waren we al langer van overtuigd. Maar toch werden we nog helemaal weggeblazen […] In de zaal zorgt de stijlvolle maître Arnaud De Schepper voor een vlotte gang van zaken. Samen met de soms verbluffende gerechten die je hier eet, zorgt dat er voor dat we er van overtuigd zijn dat het verhaal hier nog lang niet uitverteld is.”


 • © Alexey Klyukov

  Oproep voor creatieve bijdragen Symposium ‘Race, Power and Culture: Een Kritische Blik op Belgische Culturele Instellingen’

  Het symposium is op zoek naar creatieve en kritische geesten die het podium willen delen en de vanzelfsprekendheden en verwachtingen in de culturele instellingen willen doorbreken.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Theodoor Van Loon op reis

  De herontdekking van de Brusselse caravaggist Theodoor van Loon gaat verder. Na de grandioze retrospectieve bij BOZAR gaat Van Loon op reis. Vanaf 15 februari is een selectie van de werken uit onze tentoonstelling te zien in het MNHA (Musée national d’histoire et d’art) in Luxemburg.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • STARTS Prize 2019. Open Call

  Grand prize of the European Commission honoring Innovation in Technology, Industry and Society stimulated by the Arts

  lees meer
  — gepubliceerd op