19

Ook dit jaar behoort BOZAR RESTAURANT tot de beste eetadressen van het land. De prestigieuze culinaire gids Gault&Millau koos ons restaurant opnieuw voor hun nieuwe editie – maar er is meer.

Met een score van 16,5/20 is BOZAR RESTAURANT ook de sterkste stijger van alle Brusselse adressen.

En uit de commentaar blijkt dat de gids er alle vertrouwen in heeft dat die stijgende lijn nog zal worden voortgezet!

Het oordeel van de jury:

“Dat Karen Torosyan, een chef met Armeense roots die de Franse klassieke keuken helemaal omarmd heeft, een supertalent is, daar waren we al langer van overtuigd. Maar toch werden we nog helemaal weggeblazen […] In de zaal zorgt de stijlvolle maître Arnaud De Schepper voor een vlotte gang van zaken. Samen met de soms verbluffende gerechten die je hier eet, zorgt dat er voor dat we er van overtuigd zijn dat het verhaal hier nog lang niet uitverteld is.”


 • Overlijden van Binta Sagna

  Met grote droefheid vernemen we het plotse overlijden van Binta Sagna in Brussel op 6 augustus. Binta Sagna werkte jarenlang geregeld samen met het Paleis voor Schone Kunsten, met name met de Afrikadesk en het departement Communicatie. 

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • OPROEP VOOR DEELNEMERS: Sustainable Transformations

  Op donderdag 17 oktober organiseert BOZAR, in samenwerking met de Aalto-universiteit, een dagseminarie ‘Sustainable Transformations’. Het thema is ‘Exploring the arts and creativity as stimulation for innovation and technologiesthrough wearable technologies’

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • BOZAR op de eerste Salzburg Summit

  Van 20 juli tot 31 augustus 2019 gaat voor de 99ste maal het wereldberoemde festival voor muziek en drama de Salzburger Festspiele door.

  lees meer
  — gepubliceerd op