18

Ook deze keer loste de BOZAR NIGHT alle verwachtingen in. Op 10 november 2018 dansten zo’n 3.250 mensen tot een gat in de nacht tijdens een bezoek aan onze tentoonstellingen.

Gaan water en vuur niet samen? Het succes van onze BOZAR NIGHT bewijst het tegendeel met een cocktail van clubbing en tentoonstellingen. Een interessante mix van topmuzikanten, onder wie Jacques Greene, Daniel Avery, DJ Charme en Otis, zetten het Paleis voor Schone Kunsten in vuur en vlam. Al snel palmden de clubbers ook de tentoonstellingszalen in, om de doeken van Gustav Klimt, Egon Schiele en Oskar Kokoschka te bewonderen, de werken van de Brusselse Caravaggist Theodoor van Loon te ontdekken of kennis te maken met de futuristische herinneringen van Chris Marker. Hét bewijs dat cultuur en feest hand in hand kunnen gaan op een van de meest bijzondere plaatsen in de Europese hoofdstad.

Noteer 30 april 2019 alvast in je agenda voor onze volgende BOZAR NIGHT.


 • © Jo Van de Vyver

  Heropening van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Yannick Sas

  President Macron in BOZAR

  Vandaag sloot de Franse president Emmanuel Macron zijn tweedaagse bezoek aan België af in BOZAR.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Gaetan Miclotte, Blueclic photography

  BOZAR RESTAURANT sterkste stijger in rangorde Gault&Millau

  Ook dit jaar behoort BOZAR RESTAURANT tot de beste eetadressen van het land. De prestigieuze culinaire gids Gault&Millau koos ons restaurant opnieuw voor hun nieuwe editie – maar er is meer.

  lees meer
  — gepubliceerd op