21

Verras ons met een inspirerend beeld dat in het oog springt en waar de eigenzinnige, rebelse jeugdigheid van afstraalt. De eerste tien geselecteerde projecten zullen getoond worden in een tentoonstelling in BOZAR, en er zijn nog andere prijzen te winnen... You(th) can do it!

Next Generation, Please! is een project en een interactieve tentoonstelling georganiseerd door BOZAR, waarin we jongeren oproepen om na te denken over de toekomst van onze samenleving. Welke nieuwe, hoopvolle ideeën hebben jongeren voor het Europa van morgen? Welk beeld illustreert het beste de visie van een generatie op haar toekomst? Zet je verbeelding aan het werk en ontwerp een uniek campagnebeeld voor ons tentoonstelling dat dertien projecten samenbrengt tussen 9 en 25 mei 2019.

Bezorg ons jouw eigen visuele invulling van de toekomst vanuit de thema’s die in dit project worden opgesomd en de projecten die tijdens de tentoonstelling aan bod komen. Het geselecteerde beeld zal centraal staan in de communicatie rond de tentoonstelling; daarnaast zijn er meerdere prijzen te winnen (zie verder). Alle creatieve werkvormen zijn welkom: foto’s, illustratie, collage enz.

Succes!

Deadline: 25 februari 2019


 • Liefdadigheidsdiner in het BOZAR Restaurant

  Op 16 februari kookten 25 sterrenchefs in drie Brusselse sterrenzaken, waaronder het BOZAR Restaurant, ten voordele van het liefdadigheidsproject van de Zuid-Afrikaanse chef-kok Margot Janse. Haar organisatie Isabelo, Feeding Hungry Minds levert al tien jaar elke schooldag 1.500 maaltijden aan Zuid-Afrikaanse kinderen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Alexey Klyuykov

  Oproep voor creatieve bijdragen Symposium ‘Race, Power and Culture: Een Kritische Blik op Belgische Culturele Instellingen’

  Het symposium is op zoek naar creatieve en kritische geesten die het podium willen delen en de vanzelfsprekendheden en verwachtingen in de culturele instellingen willen doorbreken.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Theodoor Van Loon op reis

  De herontdekking van de Brusselse caravaggist Theodoor van Loon gaat verder. Na de grandioze retrospectieve bij BOZAR gaat Van Loon op reis. Vanaf 15 februari is een selectie van de werken uit onze tentoonstelling te zien in het MNHA (Musée national d’histoire et d’art) in Luxemburg.

  lees meer
  — gepubliceerd op