16

Verras ons met een inspirerend beeld dat in het oog springt en waar de eigenzinnige, rebelse jeugdigheid van afstraalt. De eerste tien geselecteerde projecten zullen getoond worden in een tentoonstelling in BOZAR, en er zijn nog andere prijzen te winnen... You(th) can do it!

Next Generation, Please! is een project en een interactieve tentoonstelling georganiseerd door BOZAR, waarin we jongeren oproepen om na te denken over de toekomst van Europa. Welke nieuwe, hoopvolle ideeën hebben jongeren voor Europa? Welk beeld illustreert het beste de visie van een generatie op haar toekomst? Zet je verbeelding aan het werk en ontwerp een uniek campagnebeeld voor ons tentoonstelling dat veertien projecten samenbrengt tussen 9 en 25 mei 2019.

Bezorg ons jouw eigen visuele invulling van het Europa van de toekomst vanuit de thema’s die in dit project worden opgesomd en de projecten die tijdens de tentoonstelling aan bod komen. Het geselecteerde beeld zal centraal staan in de communicatie rond de tentoonstelling; daarnaast zijn er meerdere prijzen te winnen (zie verder). Alle creatieve werkvormen zijn welkom: foto’s, illustratie, collage enz.

Succes!

Deadline: 25 februari 2019


 • © Jo Van de Vyver

  Heropening van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Yannick Sas

  President Macron in BOZAR

  Vandaag sloot de Franse president Emmanuel Macron zijn tweedaagse bezoek aan België af in BOZAR.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Gaetan Miclotte, Blueclic photography

  BOZAR RESTAURANT sterkste stijger in rangorde Gault&Millau

  Ook dit jaar behoort BOZAR RESTAURANT tot de beste eetadressen van het land. De prestigieuze culinaire gids Gault&Millau koos ons restaurant opnieuw voor hun nieuwe editie – maar er is meer.

  lees meer
  — gepubliceerd op