19

Verras ons met een inspirerend beeld dat in het oog springt en waar de eigenzinnige, rebelse jeugdigheid van afstraalt. De eerste tien geselecteerde projecten zullen getoond worden in een tentoonstelling in BOZAR, en er zijn nog andere prijzen te winnen... You(th) can do it!

Next Generation, Please! is een project en een interactieve tentoonstelling georganiseerd door BOZAR, waarin we jongeren oproepen om na te denken over de toekomst van onze samenleving. Welke nieuwe, hoopvolle ideeën hebben jongeren voor het Europa van morgen? Welk beeld illustreert het beste de visie van een generatie op haar toekomst? Zet je verbeelding aan het werk en ontwerp een uniek campagnebeeld voor ons tentoonstelling dat dertien projecten samenbrengt tussen 9 en 25 mei 2019.

Bezorg ons jouw eigen visuele invulling van de toekomst vanuit de thema’s die in dit project worden opgesomd en de projecten die tijdens de tentoonstelling aan bod komen. Het geselecteerde beeld zal centraal staan in de communicatie rond de tentoonstelling; daarnaast zijn er meerdere prijzen te winnen (zie verder). Alle creatieve werkvormen zijn welkom: foto’s, illustratie, collage enz.

Succes!

Deadline: 25 februari 2019


 • Overlijden van Binta Sagna

  Met grote droefheid vernemen we het plotse overlijden van Binta Sagna in Brussel op 6 augustus. Binta Sagna werkte jarenlang geregeld samen met het Paleis voor Schone Kunsten, met name met de Afrikadesk en het departement Communicatie. 

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • OPROEP VOOR DEELNEMERS: Sustainable Transformations

  Op donderdag 17 oktober organiseert BOZAR, in samenwerking met de Aalto-universiteit, een dagseminarie ‘Sustainable Transformations’. Het thema is ‘Exploring the arts and creativity as stimulation for innovation and technologiesthrough wearable technologies’

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • BOZAR op de eerste Salzburg Summit

  Van 20 juli tot 31 augustus 2019 gaat voor de 99ste maal het wereldberoemde festival voor muziek en drama de Salzburger Festspiele door.

  lees meer
  — gepubliceerd op