20

Verras ons met een inspirerend beeld dat in het oog springt en waar de eigenzinnige, rebelse jeugdigheid van afstraalt. De eerste tien geselecteerde projecten zullen getoond worden in een tentoonstelling in BOZAR, en er zijn nog andere prijzen te winnen... You(th) can do it!

Next Generation, Please! is een project en een interactieve tentoonstelling georganiseerd door BOZAR, waarin we jongeren oproepen om na te denken over de toekomst van onze samenleving. Welke nieuwe, hoopvolle ideeën hebben jongeren voor het Europa van morgen? Welk beeld illustreert het beste de visie van een generatie op haar toekomst? Zet je verbeelding aan het werk en ontwerp een uniek campagnebeeld voor ons tentoonstelling dat dertien projecten samenbrengt tussen 9 en 25 mei 2019.

Bezorg ons jouw eigen visuele invulling van de toekomst vanuit de thema’s die in dit project worden opgesomd en de projecten die tijdens de tentoonstelling aan bod komen. Het geselecteerde beeld zal centraal staan in de communicatie rond de tentoonstelling; daarnaast zijn er meerdere prijzen te winnen (zie verder). Alle creatieve werkvormen zijn welkom: foto’s, illustratie, collage enz.

Succes!

Deadline: 25 februari 2019


 • © Caroline Lessire

  Een Rode Duivel op bezoek bij BOZAR

  In mei kwam Rode Duivel en fervente verdediger bij Paris Saint-Germain Thomas Meunier, op bezoek bij BOZAR. Het was voor de stervoetballer de uitgelezen kans om zijn band met cultuur aan te scherpen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Project Alias, Bjørn Karmann & Tore Knudsen

  De STARTS Prize gaat naar het innovatiebureau “300.000 Km/s” en de ontwerpers Bjørn Karmann en Tore Knudsen

  STARTS staat voor Science, Technology en Arts, en is een initiatief van de Europese Commissie om samenwerking op het snijvlak tussen wetenschap, technologie en kunst te promoten. Bij het initiatief hoort de prestigieuze STARTS Prize, die jaarlijks uitgereikt wordt door Ars Electronica uit Linz, BOZAR en Waag Society.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Werken Ravensteinstraat

  De Ravensteinstraat krijgt een nieuwe asfaltlaag. Daarom zal de hele straat, van Brussel-Centraal tot het Koningsplein, afgesloten worden voor het verkeer.

  lees meer
  — gepubliceerd op