24

Op 16 februari kookten 25 sterrenchefs in drie Brusselse sterrenzaken, waaronder het BOZAR Restaurant, ten voordele van het liefdadigheidsproject van de Zuid-Afrikaanse chef-kok Margot Janse. Haar organisatie Isabelo, Feeding Hungry Minds levert al tien jaar elke schooldag 1.500 maaltijden aan Zuid-Afrikaanse kinderen.

“Niemand kan leren met een lege maag.” Dat is het credo van de Zuid-Afrikaanse chef-kok Margot Janse en haar liefdadigheidsorganisatie Isabelo, Feeding Hungry Minds, die ze sinds 2009 in goede banen leidt.

Om haar te steunen gingen 25 sterrenchefs op 16 februari samen aan de slag in drie Brusselse toprestaurants: BON BON**, Le Chalet de la Forêt** en het BOZAR Restaurant*. Chef-kok Karen Torosyan stelde zijn keuken open voor zeven internationale sterrenchefs voor een onvergetelijke gastronomische ervaring en een uitzonderlijke solidariteitsactie. De opbrengst gaat integraal naar de Margot Janses organisatie.


 • Kunstenaarfragmenten: Een reis van ontmoetingen door Roemenië

  Roemenië is al eeuwenlang een land van artistieke creatie dat de culturele verbeelding van Europa mee vormgeeft. Haar kunstenaars, van Brancusi tot Tzara en Bratescu, hebben bijgedragen tot de meest avant-gardistische stromingen van ons continent.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • BOZAR en de Buurthuizen van de Stad Brussel versterken de toegang tot kunsten en cultuur voor Brusselaars

  BOZAR en de Buurthuizen van de Stad Brussel ondertekenen een partnerschap om het culturele aanbod en de toegang tot kunsten en cultuur voor inwoners van de Stad Brussel te versterken, met specifieke aandacht voor geïsoleerden en kansarmen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • @ Caroline Lessire

  PROJECTOPROEP: NEXT GENERATION, PLEASE! ’19-’20

  Werk je samen met jongeren? Als leerkracht of begeleider in een culturele vereniging? Neem deel aan de vierde editie van Next Generation, Please!.

  lees meer
  — gepubliceerd op